Алати(279)

Somafix SFX2420 (2634) Клешта за поп нитни 8″ 200mm

Somafix SFX2420 (2634) Клешта за поп нитни 8″ 200mm

Авио Трејд

750 ден.

VERTUS Перач со вода 135 bar 1800W VT-HPC006 (10676) + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,800 ден.

VERTUS Бензинска косилка за трева VT-GLM09 (10756) + 1 година гаранција

Авио Трејд

15,000 ден.

VERTUS Бензинска самоходна косилка за трева VT-GLM11 (10757) + 1 година гаранција

Авио Трејд

17,000 ден.

VERTUS Електрична косилка за трева 2000W VT-LM32 (10765) + 1 година гаранција

Авио Трејд

9,500 ден.

VERTUS Електрична косилка за трева 1200W VT-LM21 (10766) + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,000 ден.

VERTUS Бензински тример за трева VT-GBC07 (10761) + 1 година гаранција

Авио Трејд

6,300 ден.

VERTUS Електрична пила 1800W VT-ECS18 (6590) + 1 година гаранција

Авио Трејд

4,500 ден.

VERTUS Моторна пила VT-GCS18 (10762) + 1 година гаранција

Авио Трејд

6,300 ден.

VERTUS Електричен тример за жива ограда 710W VT-HT10 (10849) + 1 година гаранција

Авио Трејд

3,600 ден.

VERTUS Електричен тример за жива ограда 450W VT-HT10 (10848) + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,500 ден.

VERTUS Ударна бормашина 710W VT-EID08 (10662) + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,200 ден.

VERTUS Ударна бормашина 550W VT-EID05 (10661) + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,000 ден.

VERTUS Ударна хилта 1500W VT-HD11 (10703) + 1 година гаранција

Авио Трејд

6,000 ден.

VERTUS Ударна хилта 1050W VT-HD03 (10702) + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,000 ден.

VERTUS Ударна хилта 850W VT-HD08 (10694) + 1 година гаранција

Авио Трејд

4,000 ден.

VERTUS Аголна брусалка 850W VT-AG14 (10663) + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,000 ден.

VERTUS Батериска штрафилица дупчалка со две батерии VT-CDL10-2B (10658) + 1 година гаранција

Авио Трејд

3,800 ден.

VERTUS Батериска штрафилица дупчалка VT-CDL10 (10657) + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,700 ден.

MaxPuls Моторна пила MP-GCS016 (8357) + 1 година гаранција

Авио Трејд

7,200 ден.

MaxPuls Електрична пила 2400W MP-ECS29 (10764) + 1 година гаранција

Авио Трејд

7,200 ден.

MaxPuls Електрична пила 2200W MP-ECS022 (6510) + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,800 ден.

Somafix SFF50S (2105) пневматски заковувач + 6 месеци гаранција

Somafix SFF50S (2105) пневматски заковувач + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

2,500 ден.

HOTO Еlectric Screwdriver – Електричен Одвртувач Во Сет Со 25 Додатоци

Smartus

3,190 ден.

AGRINA Бензински сврдел со 3 дупчалки + 3 година гаранција

AGRINA Бензински сврдел со 3 дупчалки + 3 година гаранција

Авио Трејд

14,000 ден.

GARDENA Електрична косилка PowerMax™ 1400W + 1 година гаранција

Авио Трејд

12,900 ден.

MaxPuls Батериски комбиниран градинарски алат во модел по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,000 ден.

MaxPuls PREMIUM Електрична косилка за трева MP-LM25 (6815) + 1 година гаранција

Авио Трејд

7,300 ден.

MaxPuls PREMIUM Електрична косилка за трева MP-LM23 (7393) + 1 година гаранција

Авио Трејд

6,700 ден.

MaxPuls Електрична косилка за трева MP-LM22 (9994) + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,000 ден.