Апарати за лична нега(24)

Pro Wax 100 Апарат за топење на восок

Pro Wax 100 Апарат за топење на восок

Авио Трејд

700 ден.

550 ден.

35% попуст на Iskra RH-1803 црн Фен за сушење коса + бесплатна достава

Iskra RH-1803 фен за сушење коса + бесплатна достава

Крусел

1290 ден.

1,150 ден.

SENCOR Фен за коса SHD 7120WH + 2 години гаранција

SENCOR Фен за коса SHD 7120WH + 2 години гаранција

Авио Трејд

1700 ден.

1,290 ден.

SENCOR Машинка за бричење SMS 2001 BK + 2 години гаранција

SENCOR Машинка за бричење SMS 2001 BK + 2 години гаранција

Авио Трејд

1500 ден.

1,190 ден.

SENCOR Фен за коса SHD 108VT + 2 години гаранција

SENCOR Фен за коса SHD 108VT + 2 години гаранција

Авио Трејд

1900 ден.

1,490 ден.

SENCOR Машинка за шишање SHP 320 SL + 2 години гаранција

SENCOR Машинка за шишање SHP 320 SL + 2 години гаранција

Авио Трејд

1000 ден.

790 ден.

VIVAX Фен за коса HD-2201CD + 1 година гаранција

VIVAX Фен за коса HD-2201CD + 1 година гаранција

Авио Трејд

1200 ден.

900 ден.

VIVAX Фен за коса HD-1600FT

VIVAX Фен за коса HD-1600FT + 1 година гаранција

Авио Трејд

700 ден.

SENCOR Пегла за коса SHI 131GD + 2 години гаранција

SENCOR Пегла за коса SHI 131GD + 2 години гаранција

Авио Трејд

790 ден.

SENCOR Фен за коса SHD 6400 во боја по избор + 2 години гаранција

SENCOR Фен за коса SHD 6400 во боја по избор + 2 години гаранција

Авио Трејд

1300 ден.

990 ден.

Фен за коса SHD 40 SENCOR во боја по избор + 2 години гаранција

Фен за коса SHD 40 SENCOR во боја по избор + 2 години гаранција

Авио Трејд

1200 ден.

890 ден.

SENCOR Фен за коса SHD 7221GR + 2 години гаранција

SENCOR Фен за коса SHD 7221GR + 2 години гаранција

Авио Трејд

2000 ден.

1,590 ден.

30% попуст на Iskra RH-1818-1 Травел фен за сушење коса + 2 години гаранција + бесплатна достава

30% попуст на Iskra RH-1818-1 Травел фен за сушење коса + 2 години гаранција + бесплатна достава

Крусел

990 ден.

690 ден.

Рачна UV Ламба за стерилизација + 1 година гаранција

Рачна UV Ламба за стерилизација + 1 година гаранција

Авио Трејд

3000 ден.

2,190 ден.

BRAUN машинка за шишање Hair clipper HC5010 + бесплатна достава

BRAUN машинка за шишање Hair clipper HC5010 + бесплатна достава

Орбико

4799 ден.

3,839 ден.

BRAUN тример за брада Beard trimmer BT3020  + бесплатна достава

BRAUN тример за брада Beard trimmer BT3020 + бесплатна достава

Орбико

4199 ден.

3,359 ден.

BRAUN машинка за бричење 130s + бесплатна достава

BRAUN машинка за бричење 130s + бесплатна достава

Орбико

4199 ден.

3,359 ден.

BRAUN Silk-épil 3in1 trimmer FG 1100

BRAUN Silk-épil 3in1 trimmer FG 1100

Орбико

2699 ден.

2,159 ден.

BRAUN тример за мажи All-in-one trimmer MGK5080, 9-in-1 + бесплатна достава

BRAUN тример за мажи All-in-one trimmer MGK5080, 9-in-1 + бесплатна достава

Орбико

9199 ден.

7,359 ден.

BRAUN  Silk-épil Lady Shaver - 5160 Wet & Dry + бесплатна достава

BRAUN Silk-épil Lady Shaver - 5160 Wet & Dry + бесплатна достава

Орбико

3799 ден.

3,039 ден.

SENCOR Фигаро за коса SHS 7603 + 2 години гаранција

SENCOR Фигаро за коса SHS 7603 + 2 години гаранција

Авио Трејд

1200 ден.

990 ден.

SENCOR Пегла за коса SHI 131 + 2 години гаранција

SENCOR Пегла за коса SHI 131 + 2 години гаранција

Авио Трејд

938 ден.

769 ден.

SENCOR Тример за влакна SNC + 2 години гаранција

SENCOR Тример за влакна SNC + 2 години гаранција

Авио Трејд

900 ден.

739 ден.

SENCOR Фен за коса SHD 108VT + 2 години гаранција

SENCOR Фен за коса SHD 108VT + 2 години гаранција

Авио Трејд

1600 ден.

1,289 ден.