Чистење на домаќинство(31)

Џогер со прскалка

Џогер со прскалка

Авио Трејд

900 ден.

650 ден.

Метла со лопатка

Метла со лопатка

Авио Трејд

250 ден.

150 ден.

Мултифункционална пластична четка

Мултифункционална пластична четка

Авио Трејд

70 ден.

10 ден.

Сет за одзатнување одвод Plumber’s Hero Kit

Сет за одзатнување одвод Plumber’s Hero Kit

Авио Трејд

1,000 ден.

Апсорбер за влага

Апсорбер за влага

Авио Трејд

600 ден.

Пластична канта за отпад 120L и 240L

Пластична канта за отпад 120L и 240L

Авио Трејд

1,790 ден.

Канта за отпад со педала 17L

Канта за отпад со педала 17L

Авио Трејд

1,000 ден.

Мини чистач на ивки FEILE

Мини чистач на ивки FEILE

Авио Трејд

400 ден.

240 ден.

Hurricane Spin Scrubber Ротирачка четка за чистење

Ротирачка четка за чистење Hurricane Spin Scrubber

Авио Трејд

1300 ден.

1,000 ден.

Метална цилиндрична канта со пепелник Black

Метална цилиндрична канта со пепелник Black

Авио Трејд

5,790 ден.

Метална цилиндрична канта со пепелник Silver

Метална цилиндрична канта со пепелник Silver

Авио Трејд

5,490 ден.

Метална цилиндрична канта со пепелник Lux

Метална цилиндрична канта со пепелник Lux

Авио Трејд

8,590 ден.

Пластична канта за отпад со боја по избор и капацитет од 50 литри ICS

Пластична канта за отпад со боја по избор и капацитет од 50 литри ICS

Авио Трејд

2,190 ден.

Метална канта со пепелник

Метална канта со пепелник

Авио Трејд

6,290 ден.

Компресор за дезинфекција SANY AIR

Компресор за дезинфекција SANY AIR

Армор Плус

33,800 ден.

Универзално средство за чистење UNIVERSAL LILAC

Универзално средство за чистење UNIVERSAL LILAC

Gemak Trade

80 ден.

Течен детергент ALVINA COLOR DELUXE PARFUME

Течен детергент ALVINA COLOR DELUXE PARFUME

Gemak Trade

378 ден.

Течен детергент ALVINA INTENSE COLOR

Течен детергент ALVINA INTENSE COLOR

Gemak Trade

378 ден.

Омекнувач ALVINA MAGNETIC

Омекнувач ALVINA MAGNETIC

Gemak Trade

210 ден.

Омекнувач ALVINA ROMANTIC

Омекнувач ALVINA ROMANTIC

Gemak Trade

210 ден.

Средство за дрвени површини PARQUET & LAMINATE FLOWERS

Средство за дрвени површини PARQUET & LAMINATE FLOWERS

Gemak Trade

91 ден.

Таблети за машина за садови

Таблети за машина за садови

Gemak Trade

696 ден.

Пластичен контејнер за отпад со боја по избор и капацитет од 1100 литри

Пластичен контејнер за отпад со боја по избор и капацитет од 1100 литри

Авио Трејд

13,990 ден.

Пластична канта за отпад во жолта боја со капацитет од 50 литри BEGREEN

Пластична канта за отпад во жолта боја со капацитет од 50 литри BEGREEN

Авио Трејд

1,390 ден.

Пластична канта за отпад MULTIPAD со капацитет и боја по избор

Пластична канта за отпад MULTIPAD со капацитет и боја по избор

Авио Трејд

1,190 ден.

Пластична канта за отпад со боја по избор и капацитет од 70 литри ТР100

Пластична канта за отпад со боја по избор и капацитет од 70 литри ТР100

Авио Трејд

2,990 ден.

Абсорбер на влага

Абсорбер на влага

Суна

474 ден.

Течност за заштита од замрзнување на различни површини

Течност за заштита од замрзнување на различни површини

Суна

295 ден.

SENCOR Мини чистач на ивки SLR 33 + 2 години гаранција

SENCOR Мини чистач на ивки SLR 33 + 2 години гаранција

Авио Трејд

600 ден.

490 ден.

Метална канта со пепелник INOX-PURA

Метална канта со пепелник INOX-PURA

Авио Трејд

2,190 ден.