Цвеќиња и растенија(46)

Атена

Атена

Цвеќара Розе

950 ден.

Букет со хризантеми

Букет со хризантеми

Цвеќара Розе

650 ден.

Аранжман во саксија

Аранжман во саксија

Цвеќара Розе

750 ден.

Букет со три ружи и зеленило

Букет Среќа

Flower atelje by Teni

550 ден.

Кактус во саксија пастелна

Кактус во саксија пастелна

Цвеќара Розе

800 ден.

Бонсаи во бела саксија

Бонсаи во бела саксија

Цвеќара Розе

1,500 ден.

Красула во лимена саксија

Красула во лимена саксија

Цвеќара Розе

350 ден.

Сукулента во украсна саксија

Сукулента во украсна саксија

Цвеќара Розе

750 ден.

Красула во керамичка саксија

Красула во керамичка саксија

Цвеќара Розе

850 ден.

Зумбул во стаклен сад

Зумбул во стаклен сад

Цвеќара Розе

250 ден.

Алое во бела саксија

Алое во бела саксија

Цвеќара Розе

650 ден.

Гербер

Гербер

Цвеќара Розе

100 ден.

Црвени ружи во кутија

Црвени ружи во кутија

Цвеќара Розе

1,500 ден.

Есенски аранжман

Есенски аранжман

Цвеќара Розе

1,400 ден.

Хризантема букет

Хризантема букет

Цвеќара Розе

1,100 ден.

Букет со два гербера, алстрометрија и зеленило

Букет Надеж

Flower atelje by Teni

450 ден.

Лизиантус букет

Лизиантус букет

Цвеќара Розе

750 ден.

Букет  хризантеми

Букет хризантеми

Цвеќара Розе

800 ден.

Букет алстомерии

Букет алстомерии

Цвеќара Розе

800 ден.

Букет микс од разни видови цвеќе

Букет микс од разни видови цвеќе

Цвеќара Розе

2,000 ден.

Сансеверија Moonshine

Сансеверија Moonshine

Цвеќара Розе

750 ден.

Есенски букет

Есенски букет

Цвеќара Розе

1,700 ден.

101 ружа

101 ружа

Цвеќара Розе

16,000 ден.

Алое кактус во црна саксија

Алое кактус во црна саксија

Цвеќара Розе

650 ден.

Прованса кутија со цвеќиња

Прованса кутија со цвеќиња

Цвеќара Розе

1,800 ден.

Валенсија

Валенсија

Цвеќара Розе

1,300 ден.

Верона

Верона

Цвеќара Розе

1,350 ден.

Ташничка со чоколадни срца

Ташничка со чоколадни срца

Цвеќара Розе

600 ден.

Ружи во кутија

Ружи во кутија

Цвеќара Розе

1,500 ден.

Сансеверија и кактуси

Сансеверија и кактуси

Цвеќара Розе

2,200 ден.