Долен дел од облека(128)

Панталони 67/17 Д - Елегантни модерни со скај комбинација

ASTIBO

2990 ден.

1,590 ден.

Сукња елегантна 97/17 - велур со апликација скај

ASTIBO

2990 ден.

990 ден.

Сукња елегантна 22/17Ц - за секаква прилика

ASTIBO

2990 ден.

1,490 ден.

Сукња елегантна 22/17А - за секаква прилика

ASTIBO

2990 ден.

1,490 ден.

Сукња елегантна 22/17Е - за секаква прилика

ASTIBO

2990 ден.

1,490 ден.

АСТИБО МОДЕЛ УНИКАТ БР.895 - СУКЊА

ASTIBO

1990 ден.

590 ден.

АСТИБО МОДЕЛ УНИКАТ БР.898 - ПАНТАЛОНИ ДРУСИ

ASTIBO

2990 ден.

1,590 ден.

АСТИБО МОДЕЛ УНИКАТ БР.899 - ПАНТАЛОНИ АСЕН/2

ASTIBO

2990 ден.

1,890 ден.

АСТИБО МОДЕЛ УНИКАТ БР.900 - ПАНТАЛОНИ РИКАС

ASTIBO

2990 ден.

1,690 ден.

АСТИБО МОДЕЛ УНИКАТ БР.901 - ПАНТАЛОНИ ХАНИФА

ASTIBO

2990 ден.

1,590 ден.

МОДЕЛ УНИКАТ БР. 850 - Сукња тегет боја за секаква прилика

ASTIBO

1990 ден.

590 ден.

Сукња 63/13 - Елегантна плишена модерна

ASTIBO

2490 ден.

1,490 ден.

Панталони 68/17 - Елегантни модерни со скај комбинација

ASTIBO

2990 ден.

1,590 ден.

Панталони 81/16Б - Елегантни модерни

ASTIBO

2990 ден.

1,590 ден.

МОДНА СУКЊА КРЕСТОНИЈА - ТЕКСАС

ASTIBO

2990 ден.

590 ден.

ЖЕНСКИ ПАНТАЛОНИ ДИНА/А - ЕЛЕГАНТНИ МОДЕРНИ ВО ПРУГА ДИЗАЈН

ASTIBO

3990 ден.

1,590 ден.

98/17 Уникатна сукња изработена од еко кожа црна боја

ASTIBO

2990 ден.

990 ден.

97/17 Уникатна сукња изработена од велур кожа црна боја

ASTIBO

2990 ден.

990 ден.

МОДЕЛ УНИКАТ БР. 745 - Сукња модерна жакард

ASTIBO

2490 ден.

590 ден.

МОДЕЛ УНИКАТ БР. 746 - Сукња модерна сатенирана

ASTIBO

2490 ден.

590 ден.

МОДЕЛ УНИКАТ БР. 747 - Сукња модерна жакард

ASTIBO

2490 ден.

590 ден.

АСТИБО МОДЕЛ УНИКАТ БР. 710 - Сукња модерна уникатен крој

ASTIBO

2990 ден.

690 ден.

АСТИБО МОДЕЛ УНИКАТ БР. 711 - Панталони сомот камел боја

ASTIBO

1990 ден.

690 ден.

АСТИБО МОДЕЛ УНИКАТ БР. 662- Сукња

ASTIBO

1990 ден.

590 ден.

АСТИБО МОДЕЛ УНИКАТ БР. 663- Сукња

ASTIBO

1990 ден.

590 ден.

АСТИБО МОДЕЛ УНИКАТ БР. 664- Туника

ASTIBO

1990 ден.

590 ден.

Елегантни женски панталони Монро/Црна за секаква конструкција на тело

ASTIBO

2990 ден.

1,990 ден.

Панталони Силси/21 - Елегантни одлични и приспособливи за секаква конституција

ASTIBO

2590 ден.

1,590 ден.

Панталони Роџерс - Елегантни со модни аксесоари на страни

Панталони Роџерс - Елегантни со модни аксесоари на страни

ASTIBO

2,690 ден.

Сукња Алма/3 - Виолетова ретро елегантна

Сукња Алма/3 - Виолетова ретро елегантна

ASTIBO

2,290 ден.