Домашни апарати(254)

VIVAX Кафемат за филтер кафе во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,500 ден.

VIVAX Циклонска правосмукалка VCC-700B + 1 година гаранција

VIVAX Циклонска правосмукалка VCC-700B + 1 година гаранција

Авио Трејд

3,800 ден.

VIVAX Рачен миксер HM-200WO + 1 година гаранција

VIVAX Рачен миксер HM-200WO + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,000 ден.

VIVAX Правосмукалка VC во боја по избор + 1 година гаранција

VIVAX Правосмукалка VC во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,900 ден.

Pro Wax 100 Апарат за топење на восок

Pro Wax 100 Апарат за топење на восок

Авио Трејд

700 ден.

550 ден.

MaxPuls HEPA Филтер за правосмукалка за пепел (8466)

MaxPuls HEPA Филтер за правосмукалка за пепел (8466)

Авио Трејд

500 ден.

Мелница рачна HAOCAI

Мелница рачна HAOCAI

Авио Трејд

1200 ден.

800 ден.

Држач за сечење леб

Држач за сечење леб

Авио Трејд

110 ден.

20 ден.

JIMMY JV85 Pro безжична правосмукалка - виолетова

Smartus

24990 ден.

19,990 ден.

VIVAX Dusky AVC-600 Правосмукалка за пепел + гратис филтер за правoсмукалка за пепел + 1 година гаранција

VIVAX Dusky AVC-600 Правосмукалка за пепел + гратис филтер за правoсмукалка за пепел + 1 година гаранција

Авио Трејд

3000 ден.

2,300 ден.

Прочистувач на воздух Blue Pure 221 со Particle Filter во боја по избор + 2 години гаранција

Прочистувач на воздух Blue Pure 221 со Particle Filter во боја по избор + 2 години гаранција

Авио Трејд

18500 ден.

13,000 ден.

Прочистувач на воздух Blue Pure 411 Particle + Carbon Filter + 2 години гаранција

Прочистувач на воздух Blue Pure 411 Particle + Carbon Filter + 2 години гаранција

Авио Трејд

8700 ден.

5,555 ден.

Прочистувач на воздух Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter + 2 години гаранција

Прочистувач на воздух Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter + 2 години гаранција

Авио Трејд

20900 ден.

14,444 ден.

AGRINA Правосмукалка за пепел K-1000W со дополнителен ГРАТИС филтер + 3 години гаранција

Авио Трејд

3,000 ден.

Сет од 4 гумени ногарки за машина за перење

Авио Трејд

200 ден.

VIVAX Електричен бокал за вода WH-170RS + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,800 ден.

VIVAX Електричен бокал за вода WH-100G + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,100 ден.

VIVAX Филтер за правoсмукалка за пепел

VIVAX Филтер за правoсмукалка за пепел

Авио Трејд

500 ден.

JIMMY JV85 Безжична правосмукалка

JIMMY JV85 Безжична правосмукалка

Smartus

16,290 ден.

MaxPuls Тајфун на гас со капацитет по избор + 1 година гаранција

MaxPuls Тајфун на гас со капацитет по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

7,500 ден.

DYNAMIC Греалка сушара за во бања (7488) + 1 година гаранција

DYNAMIC Греалка сушара за во бања (7488) + 1 година гаранција

Авио Трејд

4,000 ден.

MaxPuls Тајфун BG-E3A (4954) + 1 година гаранција

MaxPuls Тајфун BG-E3A (4954) + 1 година гаранција

Авио Трејд

4,500 ден.

Филтер за Прочистувач на воздух Blue Pure 411 Particle + Carbon Filter

Филтер за Прочистувач на воздух Blue Pure 411 Particle + Carbon Filter

Авио Трејд

1,800 ден.

Филтер за Прочистувач на воздух Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter

Филтер за Прочистувач на воздух Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter

Авио Трејд

5,400 ден.

VIVAX Циклонска правосмукалка VCC-850G Astro + 1 година гаранција

VIVAX Циклонска правосмукалка VCC-850G Astro + 1 година гаранција

Авио Трејд

4,200 ден.

TONS Проточен бојлер за монтажа на лула на чешма (10867) + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,000 ден.

VIVAX Бојлер електричен EWH-50VR + 3 години гаранција

VIVAX Бојлер електричен EWH-50VR + 3 години гаранција

Авио Трејд

6,500 ден.

VIVAX Ледомат во боја по избор + 1 година гаранција

VIVAX Ледомат во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

8,400 ден.

VIVAX Аспиратор CHO-60CSA210A GB + 3 години гаранција

VIVAX Аспиратор CHO-60CSA210A GB + 3 години гаранција

Авио Трејд

11,000 ден.

SENCOR Соковник SJE 741 SS + 2 години гаранција

SENCOR Соковник SJE 741 SS + 2 години гаранција

Авио Трејд

3,000 ден.