Електричен алат(125)

AGRINA Бензински сврдел со 3 дупчалки + 3 година гаранција

AGRINA Бензински сврдел со 3 дупчалки + 3 година гаранција

Авио Трејд

14,000 ден.

GARDENA Електрична косилка PowerMax™ 1400W + 1 година гаранција

Авио Трејд

12,900 ден.

MaxPuls Батериски комбиниран градинарски алат во модел по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,000 ден.

MaxPuls PREMIUM Електрична косилка за трева MP-LM25 (6815) + 1 година гаранција

Авио Трејд

7,300 ден.

MaxPuls PREMIUM Електрична косилка за трева MP-LM23 (7393) + 1 година гаранција

Авио Трејд

6,700 ден.

MaxPuls Електрична косилка за трева MP-LM22 (9994) + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,000 ден.

MaxPuls Електрична косилка за трева MP-LM17 (9993) + 1 година гаранција

Авио Трејд

4,700 ден.

MaxPuls Електрична косилка за трева MP-LM30 (7394) + 1 година гаранција

Авио Трејд

9,000 ден.

MaxPuls Електричен тример MP-EBC12 (9039) + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,000 ден.

Ротациска ексцентар брусилка 230W 125mm BEW210-QS

Ротациска ексцентар брусилка 230W 125mm BEW210-QS

SBDMK

3999 ден.

3,499 ден.

52% попуст на Iskra GX-MC012 мини кружна пила + бесплатна достава

Iskra GX-MC012 мини кружна пила + бесплатна достава

Крусел

5500 ден.

4,000 ден.

Somafix SFX8499 Перач со вода 195 bar 2500W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

16,000 ден.

RAIDER Pro Аголна брусилка RD-AG37 (2340) + 1 година гаранција

RAIDER Pro Аголна брусилка RD-AG37 (2340) + 1 година гаранција

Авио Трејд

3000 ден.

2,490 ден.

RAIDER Pro Убодна пила RDP-JS22T (7156) + 1 година гаранција

RAIDER Pro Убодна пила RDP-JS22T (7156) + 1 година гаранција

Авио Трејд

2900 ден.

2,390 ден.

RAIDER Pro Бормашина RD-ID28 (1796) + 1 година гаранција

RAIDER Pro Бормашина RD-ID28 (1796) + 1 година гаранција

Авио Трејд

2600 ден.

2,090 ден.

RAIDER Pro Штрафилица батериска RD-CDL18 (8551) + 1 година гаранција

RAIDER Pro Штрафилица батериска RD-CDL18 (8551) + 1 година гаранција

Авио Трејд

4400 ден.

3,590 ден.

RAIDER Pro Убодна пила RDP-JS25 (7158) + 1 година гаранција

RAIDER Pro Убодна пила RDP-JS25 (7158) + 1 година гаранција

Авио Трејд

2700 ден.

2,290 ден.

RAIDER Pro Шлајферка RD-SA08 (268) + 1 година гаранциja

RAIDER Pro Шлајферка RD-SA08 (268) + 1 година гаранциja

Авио Трејд

2000 ден.

1,690 ден.

RAIDER Pro Шлајферка RDP-SA22 (7162) + 1 година гаранциja

RAIDER Pro Шлајферка RDP-SA22 (7162) + 1 година гаранциja

Авио Трејд

2500 ден.

1,990 ден.

RAIDER Pro Шлајферка кружна RDP-RSA04 (7161) + 1 година гаранциja

RAIDER Pro Шлајферка кружна RDP-RSA04 (7161) + 1 година гаранциja

Авио Трејд

3600 ден.

2,990 ден.

RAIDER Pro Полирка RD-PC04T (7153) + 1 година гаранција

RAIDER Pro Полирка RD-PC04T (7153) + 1 година гаранција

Авио Трејд

4000 ден.

3,390 ден.

MaxPuls Хилта МP-HD17 (9632) + 1 година гаранција

MaxPuls Хилта МP-HD17 (9632) + 1 година гаранција

Авио Трејд

6200 ден.

5,190 ден.

Распрскувач на боја Paint Zoom

Распрскувач на боја Paint Zoom

Авио Трејд

2000 ден.

1,490 ден.

Дупчалка вибрациска 710W + 32 пар прибор + торба

Дупчалка вибрациска 710W + 32 пар прибор + торба

SBDMK

5999 ден.

4,299 ден.

MAXPULS Батериска бормашина MP-CD025 (6269) + 1 година гаранција

MAXPULS Батериска бормашина MP-CD025 (6269) + 1 година гаранција

Авио Трејд

5800 ден.

4,790 ден.

MAXPULS Батериска бормашина MP-CDL020 (6969) + 1 година гаранција

MAXPULS Батериска бормашина MP-CDL020 (6969) + 1 година гаранција

Авио Трејд

4500 ден.

3,690 ден.

MAXPULS Ударна бормашина MP-ID004 (8259) + 1 година гаранција

MAXPULS Ударна бормашина MP-ID004 (8259) + 1 година гаранција

Авио Трејд

3200 ден.

2,690 ден.

MAXPULS Хилта MP-HD005 (5908) + 1 година гаранција

MAXPULS Хилта MP-HD005 (5908) + 1 година гаранција

Авио Трејд

4500 ден.

3,590 ден.

MaxPuls Пиштол за фарбање 400W MP-ESG40 (9983) + 1 година гаранција

MaxPuls Пиштол за фарбање 400W MP-ESG40 (9983) + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,190 ден.

MaxPuls Пиштол за фарбање 600W MP-SG010 (9984) + 1 година гаранција

MaxPuls Пиштол за фарбање 600W MP-SG010 (9984) + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,490 ден.