Бела техника(64)

VIVAX Ледомат во боја по избор + 1 година гаранција

VIVAX Ледомат во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

9,000 ден.

VIVAX Микробранова Печка MWO 2079BG + 1 година гаранција

VIVAX Микробранова Печка MWO 2079BG + 1 година гаранција

Авио Трејд

6,000 ден.

VIVAX Микробранова Печка MWO 2070BL + 1 година гаранција

VIVAX Микробранова Печка MWO 2070BL + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,300 ден.

VIVAX Mикробранова печкa MWO-2078 + 1 година гаранција

VIVAX Mикробранова печкa MWO-2078 + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,000 ден.

VIVAX Фрижидер комбиниран TTR-93 + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер комбиниран TTR-93 + 5 години гаранција

Авио Трејд

8,500 ден.

VIVAX Машина за перење алишта и сушење WDF-1408D616BS + 3 години гаранција

VIVAX Машина за перење алишта и сушење WDF-1408D616BS + 3 години гаранција

Авио Трејд

27,000 ден.

VIVAX Машина за перење алишта WFL-100523BS + 3 години гаранција

VIVAX Машина за перење алишта WFL-100523BS + 3 години гаранција

Авио Трејд

14,500 ден.

VIVAX Вградливо керамичко решо BH-022VC ECONOMY + 3 години гаранција

VIVAX Вградливо керамичко решо BH-022VC ECONOMY + 3 години гаранција

Авио Трејд

6,700 ден.

VIVAX Аспиратор CHO-60PM075A B + 3 години гаранција

VIVAX Аспиратор CHO-60PM075A B + 3 години гаранција

Авио Трејд

3,800 ден.

VIVAX Аспиратор CHO-60PM075A W + 3 години гаранција

VIVAX Аспиратор CHO-60PM075A W + 3 години гаранција

Авио Трејд

3,400 ден.

VIVAX Аспиратор CHO-60CSA210A GW + 3 години гаранција

VIVAX Аспиратор CHO-60CSA210A GW + 3 години гаранција

Авио Трејд

13,200 ден.

VIVAX Аспиратор CHO-60CHA210A GX + 3 години гаранција

VIVAX Аспиратор CHO-60CHA210A GX + 3 години гаранција

Авио Трејд

9,300 ден.

VIVAX Аспиратор CHO-60PT070A B + 3 години гаранција

VIVAX Аспиратор CHO-60PT070A B + 3 години гаранција

Авио Трејд

5,300 ден.

VIVAX Фрижидер TTL-112 + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер TTL-112 + 5 години гаранција

Авио Трејд

10,000 ден.

VIVAX Фрижидер комбиниран TTR-98 + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер комбиниран TTR-98 + 5 години гаранција

Авио Трејд

11,600 ден.

VIVAX Фрижидер замрзнувач CFR-421H + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер замрзнувач CFR-420 + 5 години гаранција

Авио Трејд

27,900 ден.

VIVAX Машина за садови DW-601242B + 3 години гаранција

VIVAX Машина за садови DW-601242B + 3 години гаранција

Авио Трејд

17,600 ден.

VIVAX Мини кујна со рингли и лавабо MK-0210XA SET + 3 години гаранција

VIVAX Мини кујна со рингли и лавабо MK-0210XA SET + 3 години гаранција

Авио Трејд

16,000 ден.

VIVAX Аспиратор CHO-60PA075A X + 3 години гаранција

VIVAX Аспиратор CHO-60PA075A X + 3 години гаранција

Авио Трејд

4,000 ден.

VIVAX Фрижидер VL-235 W + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер VL-235 WH + 5 години гаранција

Авио Трејд

18,000 ден.

VIVAX Фрижидер замрзнувач VF-157 + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер замрзнувач VF-157 WH + 5 години гаранција

Авио Трејд

16,000 ден.

VIVAX Фрижидер замрзнувач TTF-68 + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер замрзнувач TTF-68 + 5 години гаранција

Авио Трејд

11,400 ден.

VIVAX Шпорет комбиниран FC-22502 WH + 3 години гаранција

VIVAX Шпорет комбиниран FC-22502 WH + 3 години гаранција

Авио Трејд

11,200 ден.

VIVAX Фрижидер комбиниран DD-207 SL + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер комбиниран DD-207 SL + 5 години гаранција

Авио Трејд

14,900 ден.

VIVAX Шпорет комбиниран FC-22602 WH + 3 години гаранција

VIVAX Шпорет комбиниран FC-22602 WH + 3 години гаранција

Авио Трејд

12,400 ден.

VIVAX Фрижидер комбиниран CF-260 LFW + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер комбиниран CF-260 LFW + 5 години гаранција

Авио Трејд

20,000 ден.

VIVAX Шпорет FC-04502 WH + 3 години гаранција

VIVAX Шпорет FC-04502 WH + 3 години гаранција

Авио Трејд

11,200 ден.

VIVAX Шпорет FC-04602 WH + 3 години гаранција

VIVAX Шпорет FC-04602 WH + 3 години гаранција

Авио Трејд

12,200 ден.

VIVAX Фрижидер комбиниран DD-207 WH + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер комбиниран DD-207 WH + 5 години гаранција

Авио Трејд

14,700 ден.

VIVAX Фрижидер комбиниран CF-310 NFX + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер комбиниран CF-310 NFX + 5 години гаранција

Авио Трејд

28,000 ден.