Кујнски апарати(82)

VIVAX Кафемат за филтер кафе во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,500 ден.

VIVAX Рачен миксер HM-200WO + 1 година гаранција

VIVAX Рачен миксер HM-200WO + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,000 ден.

Мелница рачна HAOCAI

Мелница рачна HAOCAI

Авио Трејд

1200 ден.

800 ден.

Држач за сечење леб

Држач за сечење леб

Авио Трејд

110 ден.

20 ден.

VIVAX Електричен бокал за вода WH-170RS + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,800 ден.

VIVAX Електричен бокал за вода WH-100G + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,100 ден.

SENCOR Соковник SJE 741 SS + 2 години гаранција

SENCOR Соковник SJE 741 SS + 2 години гаранција

Авио Трејд

3,000 ден.

MUHLER Машина за мелење месо и сок од домати MG-601N + 1 година гаранција

Авио Трејд

3,700 ден.

MUHLER Кафемат MCM-1587 + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,000 ден.

VIVAX Електрично ѓезве CM-1000 во боја по избор + 1 година гаранција

VIVAX Електрично ѓезве CM-1000 во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,000 ден.

Апарат за лупење Rapid Peeler

Апарат за лупење Rapid Peeler

Авио Трејд

1,000 ден.

Homa Кафемат HCM 7517 + 1 година гаранција

Homa Кафемат HCM 7517 + 1 година гаранција

Авио Трејд

6,500 ден.

MUHLER Кафемат MCM-1583 + 1 година гаранција

MUHLER Кафемат MCM-1583 + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,000 ден.

SENCOR Тостер SSM 1100 + 2 години гаранција

SENCOR Тостер SSM 1100 + 2 години гаранција

Авио Трејд

1600 ден.

1,190 ден.

GORENJE Електрично ѓезве за турско кафе TCM330B + 2 години гаранција

GORENJE Електрично ѓезве за турско кафе TCM330B + 2 години гаранција

Авио Трејд

1,600 ден.

VIVAX Рачен миксер HM-303WG + 1 годинa гаранција

Авио Трејд

1,000 ден.

VIVAX Тостер TS-7503WH + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,000 ден.

VIVAX Блендер BL-600G + 1 година гаранција

VIVAX Блендер BL-600G + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,500 ден.

13% попуст на ISKRA AF-32Q air фритеза + бесплатна достава

13% попуст на ISKRA AF-32Q air фритеза + бесплатна достава

Крусел

7499 ден.

6,499 ден.

38% попуст на Iskra SW-709-WH миксер + бесплатна достава

Iskra SW-709-WH миксер + бесплатна достава

Крусел

1799 ден.

1,499 ден.

SENCOR Термобокал SWK1817 TQ + 2 години гаранција

SENCOR Термобокал SWK1817 TQ + 2 години гаранција

Авио Трејд

1800 ден.

1,490 ден.

SENCOR Термобокал SWK 1031 SS + 2 години гаранција

SENCOR Термобокал SWK 1031 SS + 2 години гаранција

Авио Трејд

2000 ден.

1,590 ден.

SENCOR Термобокал SWK 1800WH + 2 години гаранција

SENCOR Термобокал SWK 1800WH + 2 години гаранција

Авио Трејд

1800 ден.

1,390 ден.

SENCOR Соковник SSJ 4041BK + 2 години гаранција

SENCOR Соковник SSJ 4041BK + 2 години гаранција

Авио Трејд

8500 ден.

7,190 ден.

SENCOR Тостер SSM 9300 + 2 години гаранција

SENCOR Тостер SSM 9300 + 2 години гаранција

Авио Трејд

3300 ден.

2,690 ден.

SENCOR Тостер SSM 4300 SS + 2 години гаранција

SENCOR Тостер SSM 4300 SS + 2 години гаранција

Авио Трејд

2300 ден.

1,790 ден.

SENCOR Кафемат SES 1710BK + 2 години гаранција

SENCOR Кафемат SES 1710BK + 2 години гаранција

Авио Трејд

8500 ден.

6,990 ден.

SENCOR Кафемат SES 4010SS + 2 години гаранција

SENCOR Кафемат SES 4010SS + 2 години гаранција

Авио Трејд

12000 ден.

9,990 ден.

SENCOR Скара SBG 106 BK + 2 години гаранција

SENCOR Скара SBG 106 BK + 2 години гаранција

Авио Трејд

5000 ден.

4,190 ден.

SENCOR Миксер SHM 5330 + 2 години гаранција

SENCOR Миксер SHM 5330 + 2 години гаранција

Авио Трејд

3500 ден.

2,790 ден.