Маски(19)

Корпа, потпора за заштитна маска, 3 парчиња

Duris Dooel

199 ден.

Заштитна трослојна маска (10 маски)

Заштитна трослојна маска (10 маски)

МедикаПро

80 ден.

59 ден.

Детска трослојна заштитна маска 1/10

Детска трослојна заштитна маска 1/10

KM Medical

150 ден.

50 ден.

Респираторна маска КН 95 петслојна

Респираторна маска КН 95 петслојна

KM Medical

150 ден.

20 ден.

Детска заштитна маска КН 95

Детска заштитна маска КН 95

KM Medical

60 ден.

45 ден.

200 трослојни маски (4 кутии)

200 трослојни маски (4 кутии)

МедикаПро

899 ден.

Трослојна медицинска заштитна маска 1/50

Трослојна медицинска заштитна маска 1/50

KM Medical

350 ден.

150 ден.

THE RESPRO TECHNO™ MASК

THE RESPRO TECHNO™ MASК

Beta Pharmacia

2720 ден.

2,448 ден.

(АКЦИЈА) Заштитна маска KN95 (10 маски)

(АКЦИЈА) Заштитна маска KN95 (10 маски)

МедикаПро

999 ден.

Детски визир

Детски визир

KM Medical

150 ден.

Заштитна маска со филтер од страна KN95

Заштитна маска со филтер од страна KN95

МедикаПро

240 ден.

Заштитна маска KN95 (10 маски)

Заштитна маска KN95 (10 маски)

МедикаПро

1500 ден.

1,399 ден.

Визир

Визир

МедикаПро

99 ден.

59 ден.

Заштитна маска КN95

Заштитна маска КN95

МедикаПро

195 ден.

Маска со висок степен на заштита KN95 (10 пар.)

Маска со висок степен на заштита KN95 (10 пар.)

МедикаПро

1,600 ден.

Заштитна трослојна маска 3PLY (50 маски)

Заштитна трослојна маска 3PLY (50 маски)

МедикаПро

499 ден.

350 ден.

Капа со визир

Капа со визир

KM Medical

250 ден.

190 ден.

Заштитна трослојна маска 3PLY (5 маски)

Заштитна трослојна маска 3PLY (5 маски)

МедикаПро

40 ден.

29 ден.

Заштитна маска со вентил од напред

Заштитна маска со вентил од напред

МедикаПро

199 ден.

85 ден.