Ортопедски медицински помагала(123)

Инфра-црвена лампа 150 вати

Инфра-црвена лампа 150 вати

KM Medical

1,850 ден.

Grey anatomic - анатомски кожени влошки 2/3

Grey anatomic - анатомски кожени влошки 2/3

Farma Tiva - Bitola

805 ден.

920 Csuszas p (за напред да не лизга ногата)

920 Csuszas p (за напред да не лизга ногата)

МедикаПро

170 ден.

960 Sarok Gel (за пета)

960 Sarok Gel (за пета)

МедикаПро

230 ден.

952 Sport Gel Max

952 Sport Gel Max

МедикаПро

345 ден.

902 Aloe Active

902 Aloe Active

МедикаПро

200 ден.

907 Bacteria Stop

907 Bacteria Stop

МедикаПро

200 ден.

940 Leather Comfort

940 Leather Comfort

МедикаПро

270 ден.

Ортоза за фиксација на зглоб на шака

Ортоза за фиксација на зглоб на шака

МедикаПро

350 ден.

Летна спортска анатомска влошка MONETA Sportex

Летна спортска анатомска влошка MONETA Sportex

МедикаПро

230 ден.

SKIN TO SKIN – SOCKS FOR MYCOSES – Медицински чорапи

SKIN TO SKIN – SOCKS FOR MYCOSES – Медицински чорапи

Beta Pharmacia

596 ден.

20% попуст на плантарна влошка за чевли

20% попуст на плантарна влошка за чевли

Beta Pharmacia

1680 ден.

1,344 ден.

Столче за бањање

Столче за бањање

МедикаПро

1,450 ден.

Кожни влошки за шилци во пета MONETA Heel Pad

Кожни влошки за шилци во пета MONETA Heel Pad

МедикаПро

250 ден.

10% попуст на силиконски сепаратори

10% попуст на силиконски сепаратори

Beta Pharmacia

680 ден.

612 ден.

Влошки за стапала од мемориска пена MONETA Active Gel

Влошки за стапала од мемориска пена MONETA Active Gel

МедикаПро

530 ден.

Анатомски спортски влошки MONETA Sport Style

Анатомски спортски влошки MONETA Sport Style

МедикаПро

300 ден.

Влошки за стапала со активен јаглен MONETA Carbon

Влошки за стапала со активен јаглен MONETA Carbon

МедикаПро

170 ден.

Термо влошки за стапала MONETA Thermo Alu

Термо влошки за стапала MONETA Thermo Alu

МедикаПро

210 ден.

Анатомски влошки за стапала MONETA Topas

Анатомски влошки за стапала MONETA Topas

МедикаПро

490 ден.

Универзални летни анатомски влошки MONETA Simona

Универзални летни анатомски влошки MONETA Simona

МедикаПро

120 ден.

Кожни влошки за шилци во пета MONETA Heel Pad Fix

Кожни влошки за шилци во пета MONETA Heel Pad Fix

МедикаПро

210 ден.

Лепливо перниче за пети MONETA Heel Grip

Лепливо перниче за пети MONETA Heel Grip

МедикаПро

100 ден.

Спортски анатомски влошки MONETA Memosole

Спортски анатомски влошки MONETA Memosole

МедикаПро

510 ден.

Спортски анатомски влошки MONETA Active Gel

Спортски анатомски влошки MONETA Active Gel

МедикаПро

620 ден.

Луксузни кожни влошки со гел перничиња MONETA Soft Gel

Луксузни кожни влошки со гел перничиња MONETA Soft Gel

МедикаПро

820 ден.

Кожна анатомска влошка за секаков вид обувки MONETA Vital

Кожна анатомска влошка за секаков вид обувки MONETA Vital

МедикаПро

450 ден.

Спортски анатомски влошки MONETA Aero Jump

Спортски анатомски влошки MONETA Aero Jump

МедикаПро

490 ден.

Силиконски ортопедски влошки

Силиконски ортопедски влошки

МедикаПро

950 ден.

Силиконски ортопедски влошки за пета

Силиконски ортопедски влошки за пета

МедикаПро

450 ден.