Телефони и мобилни уреди(50)

Fineblue USB полнач со 6 приклучоци

Fineblue USB полнач со 6 приклучоци

Авио Трејд

800 ден.

250 ден.

Handsfree Држач за мобилен телефон

Handsfree Држач за мобилен телефон

Авио Трејд

300 ден.

50 ден.

Држач за телефон за во автомобил MS HOLDER C300

Авио Трејд

500 ден.

Полнач за во автомобил со 2 USB MS POWER A100 + 1 година гаранција

Полнач за во автомобил со 2 USB MS POWER A100 + 1 година гаранција

Авио Трејд

300 ден.

200 ден.

MS POWER BANK S500 Пренослива батерија 6.000mAh + 1 година гаранција

Авио Трејд

700 ден.

MS POWER BANK M700 QUICK CHARGE Пренослива батерија 10.000mAh + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,200 ден.

MS POWER BANK L300 Пренослива батерија 20.000mAh + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,200 ден.

MS POWER BANK M300 Пренослива батерија 10.000mAh + 1 година гаранција

Авио Трејд

800 ден.

Држач за телефон BUSY

Држач за телефон BUSY

ML Auto

395 ден.

Универзален полнач за во кола (turbo) Celly

Универзален полнач за во кола (turbo) Celly

Video Data

930 ден.

Магнетен L држач за телефон BUSY

Магнетен L држач за телефон BUSY

ML Auto

245 ден.

Држач за телефон Praxis

Држач за телефон Praxis

ML Auto

185 ден.

Држач BUSY

Држач BUSY

ML Auto

245 ден.

Држач BUSY 2 во 1

Држач BUSY 2 во 1

ML Auto

245 ден.

Универзален држач за телефон BUSY

Универзален држач за телефон BUSY

ML Auto

195 ден.

Држач штипка BUSY

Држач штипка BUSY

ML Auto

185 ден.

Онтарио 5W бежичен полнач за мобилен и звучник

Онтарио 5W бежичен полнач за мобилен и звучник

ПРОМО ТИМ

2,500 ден.

Универзален држач и Wireless полнач за во кола Celly

Универзален држач и Wireless полнач за во кола Celly

Video Data

2,100 ден.

USB-C конвертор за смартфон со модел по избор

USB-C конвертор за смартфон со модел по избор

Авио Трејд

60 ден.

10 ден.

MALABAR Wireless charger storage box with bamboo top, USB hub and smartphone stand/holder - USB hub Wi-Fi полнач и држач за мобилен

MALABAR Wireless charger storage box with bamboo top, USB hub and smartphone stand/holder - USB hub Wi-Fi полнач и држач за мобилен

ПРОМО ТИМ

1,125 ден.

DESPAD Wireless quick charger in bamboo and aluminium-Брз Wi-Fi полнач за мобилен телефон

DESPAD Wireless quick charger in bamboo and aluminium-Брз Wi-Fi полнач за мобилен телефон

ПРОМО ТИМ

720 ден.

BACTOUT- UV sterilizer case with wireless charger Fast (10W)-UV стерилизатор со бежичен полнач

BACTOUT- UV sterilizer case with wireless charger Fast (10W)-UV стерилизатор со бежичен полнач

ПРОМО ТИМ

1,626 ден.

OZZEL Table lamp with wireless charger (Fast, 10W)- Работна ламба и бежичен полнач

OZZEL Table lamp with wireless charger (Fast, 10W)- Работна ламба и бежичен полнач

ПРОМО ТИМ

1,500 ден.

LAYABACK Double coil wireless charger stand- ABS држач и бежичен полнач за мобилен телефон

LAYABACK Double coil wireless charger stand- ABS држач и бежичен полнач за мобилен телефон

ПРОМО ТИМ

877 ден.

VIANA DESK- Desk organizer wireless charger- организатор за на биро и бежичен полнач

VIANA DESK- Desk organizer wireless charger- организатор за на биро и бежичен полнач

ПРОМО ТИМ

1,220 ден.

MICRO USB кабел  2m Celly

MICRO USB кабел 2m Celly

Video Data

430 ден.

Прстен (држач) за мобилен телефон

Прстен (држач) за мобилен телефон

Video Data

320 ден.

Универзален држач за на точак - BIKE HOLDER

Универзален држач за на точак - BIKE HOLDER

Video Data

600 ден.

GAMEPAD (држач) за мобилни телефони

GAMEPAD (држач) за мобилни телефони

Video Data

600 ден.

Футрола за мобилен телефон Celly со магнет

Футрола за мобилен телефон Celly со магнет

Video Data

900 ден.