Опрема за градина(60)

Скара електрична 1300W

Скара електрична 1300W

Авио Трејд

1700 ден.

1,300 ден.

Решетка за скара 35 x 24cm

Авио Трејд

500 ден.

200 ден.

Водоотпорни церади од 120gr во димензија по избор

Водоотпорни церади 120 грама во големина по избор

Авио Трејд

500 ден.

Систем за ладење 15m со водена пареа 9076

Tons Garden Систем за ладење 15m со водена пареа (9076)

Авио Трејд

2,000 ден.

Систем за ладење 7.5m со водена пареа 9075

Tons Garden Систем за ладење 7.5m со водена пареа (9075)

Авио Трејд

1,300 ден.

GARDENA Адаптер за дворна чешма со сито

Авио Трејд

400 ден.

Tons Garden Градинарска батериска грбна прскалка (9995)

Авио Трејд

3,000 ден.

Градинарска корпа 80 литри-9078

Tons Garden Градинарска корпа 80 литри (9078)

Авио Трејд

500 ден.

350 ден.

Вештачка трева 8mm 50m2

Авио Трејд

13,500 ден.

Water zoom прскалка под висок притисок

Water zoom прскалка под висок притисок

Авио Трејд

1000 ден.

750 ден.

MaxPuls Бензински мотокултиватор MP-T19 (6979) + 1 година гаранција

Авио Трејд

26,000 ден.

MaxPuls Електричен култиватор MP-ET04 (9038) + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,800 ден.

Водоотпорни церади 80 грама во големина по избор

Авио Трејд

400 ден.

Iskra Мотокултиватор по избор + 2 години гаранција + бесплатна достава

Iskra Мотокултиватор по избор + 2 години гаранција + бесплатна достава

Крусел

17,999 ден.

Мини црево во ролна со распрскувачки пиштол со 7 функции 9077

Tons Garden Црево 10m со пиштол 9077

Авио Трејд

1000 ден.

800 ден.

Сет маса и столови TONS GARDEN 9350

Tons Garden Сет маса со 2 столчиња (9350)

Авио Трејд

9,000 ден.

RIO Fire LPG - Плински греач за двор

Агенс + (Камини и Оџаци)

55,100 ден.

Patio LPG - Плински греач за двор

Агенс + (Камини и Оџаци)

111,000 ден.

Square Плински греач за двор со масичка

Агенс + (Камини и Оџаци)

71200 ден.

69,800 ден.

TONS FORM PREMIUM Алуминиумски скали во големина по избор

Авио Трејд

2,400 ден.

TONS FORM HOME Алуминиумски скали во големина по избор

Авио Трејд

2,500 ден.

TONS FORM Комбинирани алуминиумски скали во три дела во големина по избор

Авио Трејд

10,800 ден.

TONS FORM Алуминиумски скали во два дела во големина по избор

Авио Трејд

11,000 ден.

TONS FORM Алуминиумски скали во големина по избор

Авио Трејд

4,100 ден.

EPICA EP-50530 Црево на извлекување со држач за на ѕид 20m

Авио Трејд

5,700 ден.

Somafix Скали метални со 4 скалила SFX5752 (2764)

Авио Трејд

3,700 ден.

Скара електрична VIVAX EG-4030 RC 2200W + 1 година гаранција

Авио Трејд

3,700 ден.

GARDENA Дигитален тајмер за вода

GARDENA Дигитален тајмер за вода

Авио Трејд

3,600 ден.

GARDENA Прскалка за црево

GARDENA Прскалка за црево

Авио Трејд

500 ден.

Скара електрична VIVAX EG-4020 HZ + 1 година гаранција

Скара електрична VIVAX EG-4020 HZ + 1 година гаранција

Авио Трејд

3,300 ден.