Прстени(41)

Прстен SMOOTH GOLD 54

MISAKI Monaco

8600 ден.

5,160 ден.

Прстен FLYING

MISAKI Monaco

4999 ден.

2,999 ден.

Прстен со слатководен бисер

LM jewelry and crafts

2,400 ден.

Прстен со зелен авентурин

LM jewelry and crafts

1,850 ден.

Прстен разлеан со оникс

LM jewelry and crafts

1,500 ден.

Прстен со коцка оникс

LM jewelry and crafts

1,350 ден.

Филигрански прстен со зелен авентурин

LM jewelry and crafts

1,600 ден.

Филигрански прстен со гарнет

LM jewelry and crafts

1,650 ден.

Филигрански прстен со оникс

LM jewelry and crafts

1,700 ден.

Прстен коцка со црн оникс

LM jewelry and crafts

1,800 ден.

Филигрански прстен со аметист

LM jewelry and crafts

1,850 ден.

Филигран коцка црн оникс

LM jewelry and crafts

1,200 ден.

Филигрански прстен

LM jewelry and crafts

1,200 ден.

Прстен со аметист

LM jewelry and crafts

1,600 ден.

Прстен со црн оникс

LM jewelry and crafts

1,350 ден.

Прстен црн оникс

LM jewelry and crafts

2,050 ден.

Филигрански прстен два листа

LM jewelry and crafts

1,450 ден.

Филигрански прстен срциња

LM jewelry and crafts

1,300 ден.

Филигрански прстен срце

LM jewelry and crafts

2,150 ден.

Филигрански прстен цвет

LM jewelry and crafts

1,450 ден.

Филигрански прстен стрелка

LM jewelry and crafts

1,350 ден.

Филигрански прстен бисери

LM jewelry and crafts

2,750 ден.

Прстен со розев кварц

LM jewelry and crafts

2,050 ден.

Филигрански прстен Swarovski зелен

LM jewelry and crafts

2,400 ден.

Филигрански прстен со килибар

LM jewelry and crafts

1,900 ден.

Прстен Striking Gold со кружен елемент

Прстен Striking Gold со кружен елемент

Oxette MK

4,300 ден.

Женски Накит lotus - 1853-3-116

Женски Накит lotus - 1853-3-116

b watch 1920

1,689 ден.

Женски Накит ELIXA - EL121-2514

Женски Накит ELIXA - EL121-2514

b watch 1920

2,090 ден.

Женски Накит ELIXA - EL125-6546

Женски Накит ELIXA - EL125-6546

b watch 1920

2,090 ден.

Женски Накит U.S. POLO - USPJ463R4

Женски Накит U.S. POLO - USPJ463R4

b watch 1920

3,190 ден.