Рачен алат(60)

Повекенаменски клешти 16 во 1 FatMax

Повекенаменски клешти 16 во 1 FatMax

SBDMK

1499 ден.

799 ден.

Somafix SFTS030 (2133) сет мини одвртувачи 30 во 1 со магнетна глава

Somafix SFTS030 (2133) сет мини одвртувачи 30 во 1 со магнетна глава

Авио Трејд

600 ден.

Мајсторски чекан 500гр.

Мајсторски чекан 500гр.

Авио Трејд

300 ден.

Somafix секира во модел по избор

Somafix секира во модел по избор

Авио Трејд

600 ден.

Крстач клуч за тркала

Крстач клуч за тркала

ML Auto

455 ден.

Клуч за тркала - телескопски

Клуч за тркала - телескопски

ML Auto

425 ден.

Xiaomi Mijia Безжичен Одвртувач

Xiaomi Mijia Безжичен Одвртувач

Smartus

2,890 ден.

Somafix клешта за лим со големина по избор

Somafix клешта за лим со големина по избор

Авио Трејд

600 ден.

450 ден.

Husqvarna Моторна пила 440E + 1 година гаранција

Husqvarna Моторна пила 440E + 1 година гаранција

Авио Трејд

29,300 ден.

Husqvarna Моторна пила 135 MARK II + 1 година гаранција

Husqvarna Моторна пила 135 MARK II + 1 година гаранција

Авио Трејд

22,700 ден.

Husqvarna Моторна пила 365 + 1 година гаранција

Husqvarna Моторна пила 365 + 1 година гаранција

Авио Трејд

37,400 ден.

Husqvarna Моторна пила 120 MARK II + 1 година гаранција

Husqvarna Моторна пила 120 MARK II + 1 година гаранција

Авио Трејд

15,000 ден.

Husqvarna Моторна пила 130 + 1 година гаранција

Husqvarna Моторна пила 130 + 1 година гаранција

Авио Трејд

18,500 ден.

Сет рачка со клучеви 5 парчиња

Сет рачка со клучеви 5 парчиња

SBDMK

699 ден.

599 ден.

Повеќенаменски клешти 12 во 1

Повеќенаменски клешти 12 во 1

SBDMK

699 ден.

499 ден.

Сет флексибилна рачка со додатоци 12 дела

Сет флексибилна рачка со додатоци 12 дела

SBDMK

1599 ден.

999 ден.

Пила за гипс картон 130mm 8 заби FatMax

Пила за гипс картон 130mm 8 заби FatMax

SBDMK

1399 ден.

899 ден.

Нож спортски 215x 24x 114mm Метален

Нож спортски 215x 24x 114mm Метален

SBDMK

1699 ден.

999 ден.

GARDENA Секира 1kg

GARDENA Секира 1kg 1400A

Авио Трејд

4,500 ден.

Husqvarna Моторна пила 372XP + 1 година гаранција

Husqvarna Моторна пила 372XP + 1 година гаранција

Авио Трејд

43,000 ден.

Husqvarna Моторна телескопска пила 525P5S + 1 година гаранција

Husqvarna Моторна телескопска пила 525P5S + 1 година гаранција

Авио Трејд

37,500 ден.

Четка за надворешна употреба Hurricane Muscle Scrubber

Четка за надворешна употреба Hurricane Muscle Scrubber

Авио Трејд

1300 ден.

990 ден.

Somafix SFX2420 (2634) Клешта за поп нитни 8″ 200mm

Somafix SFX2420 (2634) Клешта за поп нитни 8″ 200mm

Авио Трејд

1000 ден.

590 ден.

Somafix SFAA08 (2199) сет од 8 вилушкасти клучеви (двостран)

Somafix SFAA08 (2199) сет од 8 вилушкасти клучеви (двостран)

Авио Трејд

1200 ден.

990 ден.

24% попуст на Somafix SFS48A (2003) безжичен штрафцигер + 6 месеци гаранција

24% попуст на Somafix SFS48A (2003) безжичен штрафцигер + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

1700 ден.

1,290 ден.

Iskra ERO Бензински моторни пили по избор + 2 години гаранција + бесплатна достава

Iskra ERO Бензински моторни пили по избор + 2 години гаранција + бесплатна достава

Крусел

10999 ден.

8,999 ден.

Iskra M0L 3ET 150 Батериска пила за гранки + 2 години гаранција + бесплатна достава

Iskra M0L 3ET 150 Батериска пила за гранки + 2 години гаранција + бесплатна достава

Крусел

7999 ден.

6,599 ден.

Iskra ERO IE-RS710 Сабјеста пила + 2 години гаранција + бесплатна достава

Iskra ERO IE-RS710 Сабјеста пила + 2 години гаранција + бесплатна достава

Крусел

5999 ден.

4,850 ден.

Iskra ERO Убодни пили по избор + 2 години гаранција + бесплатна достава

Iskra ERO Убодни пили по избор + 2 години гаранција + бесплатна достава

Крусел

2999 ден.

2,499 ден.

Iskra ERO скалпели

Iskra ERO скалпели

Крусел

149 ден.

99 ден.