Козметика за мажи(51)

Чешел за брада и мустаќи – приврзок за клучеви

Чешел за брада и мустаќи – приврзок за клучеви

Morgans Pomade Macedonia

490 ден.

390 ден.

Пена за обликување и волумен на косата, 150 мл.

Пена за обликување и волумен на косата, 150 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1490 ден.

1,190 ден.

Гел за силно фиксирање на коса 100 мл.

Гел за силно фиксирање на коса 100 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1090 ден.

890 ден.

Мат помада за слаб сјај и цврсто фиксирање, 100 г.

Мат помада за слаб сјај и цврсто фиксирање, 100 г.

Morgans Pomade Macedonia

1290 ден.

990 ден.

Чешел, обликувач и четка за брада, 3 во 1

Duris Dooel

299 ден.

Луксузен крем за брада и мустаќи, 60 мл.

Луксузен крем за брада и мустаќи, 50 мл.

Morgans Pomade Macedonia

2590 ден.

1,990 ден.

Мал чешел за брада и мустаќи на преклоп

Мал чешел за брада и мустаќи на преклоп

Morgans Pomade Macedonia

1190 ден.

890 ден.

Чешел за мустаќи

Чешел за мустаќи

Morgans Pomade Macedonia

1190 ден.

890 ден.

Голема четка за брада

Голема четка за брада

Morgans Pomade Macedonia

1990 ден.

1,590 ден.

Мала четка за брада

Мала четка за брада

Morgans Pomade Macedonia

1690 ден.

1,290 ден.

3 во 1 – чешел за расчешлување на коса

3 во 1 – чешел за расчешлување на коса

Morgans Pomade Macedonia

1290 ден.

990 ден.

Шампон за миење на брада 100 мл.

Шампон за миење на брада 100 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1390 ден.

1,090 ден.

Голем чешел за брада на преклоп

Голем чешел за брада на преклоп

Morgans Pomade Macedonia

1490 ден.

1,190 ден.

Крем за матирање на коса, 120 мл.

Мат глина за коса, 120 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1390 ден.

1,090 ден.

Шампон за мажи против првут, 250 мл.

Шампон за мажи против првут, 250 мл.

Morgans Pomade Macedonia

990 ден.

790 ден.

Тоник за ладење на коса и скалп за мажи - Menthol, 250 мл.

Тоник за ладење на коса и скалп - Menthol, 250 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1390 ден.

1,090 ден.

Помада за цврсто фиксирање со ауд и килибар, 100 г.

Помада за цврсто фиксирање со ауд и килибар, 100 г.

Morgans Pomade Macedonia

1290 ден.

990 ден.

Мат паста со мирис на бразилски портокал, 75 мл.

Мат паста со мирис на бразилски портокал, 75 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1090 ден.

890 ден.

Putty – крем за стилизирање и текстура на косата, 75 мл.

Putty – крем за стилизирање и текстура на косата, 75 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1090 ден.

890 ден.

Тоник за нега на коса за мажи – Bay Rum, 250 ml.

Тоник за нега на коса за мажи – Bay Rum, 250 ml.

Morgans Pomade Macedonia

1390 ден.

1,090 ден.

Тоник за обликување на сјајна коса за мажи – Spiced Rum, 250 мл.

Тоник за обликување на сјајна коса за мажи – Spiced Rum, 250 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1390 ден.

1,090 ден.

Крем за пилинг на лице за мажи, 100 мл.

Крем за пилинг на лице за мажи, 100 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1790 ден.

1,390 ден.

Шампон за коса и тело за мажи, 250 мл.

Шампон за коса и тело за мажи, 250 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1390 ден.

1,090 ден.

Хидратантен крем за мажи против стареење, 45 мл.

Хидратантен крем за мажи против стареење, 45 мл.

Morgans Pomade Macedonia

2590 ден.

1,990 ден.

Vintage 1873 Колоњска Вода 50 мл.

Vintage 1873 Колоњска Вода 50 мл.

Morgans Pomade Macedonia

3190 ден.

2,490 ден.

Помада за екстра цврсто фиксирање на косата со ванила и мед, 100 г.

Помада за среден сјај и екстра силно фиксирање на коса, со ванила и мед, 100 г.

Morgans Pomade Macedonia

1290 ден.

990 ден.

Балзам за после бричење против стареење 125 мл.

Балзам за после бричење против стареење 100 мл.

Morgans Pomade Macedonia

2590 ден.

1,990 ден.

Крем за текстура на коса, 120 мл.

Глина за текстура на коса, 120 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1390 ден.

1,090 ден.

Класична помада за коса со бадемово и ши масло, 100 г.

Класична помада за коса со бадемово и ши масло, 100 г.

Morgans Pomade Macedonia

1290 ден.

990 ден.

Мат паста, 75 мл.

Мат паста, 75 мл.

Morgans Pomade Macedonia

1090 ден.

890 ден.