Топломери, мерачи на притисок(26)

Дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 618

Дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 618

KM Medical

2900 ден.

2,320 ден.

Дигитален топломер БК 4301

Дигитален топломер БК 4301

KM Medical

150 ден.

Пулс оксиметар

Пулс оксиметар

Пантерфарм

990 ден.

742 ден.

ТОПЛОМЕР ЖИВИН РОМЕД

ТОПЛОМЕР ЖИВИН РОМЕД

Anni Farm

130 ден.

КИКО ДИГИТАЛЕН ТОПЛОМЕР

КИКО ДИГИТАЛЕН ТОПЛОМЕР

Anni Farm

400 ден.

ГЕРАТЕРМ СЕНЗОРСКИ ТЕРМОМЕТАР БЕЗ КОНТАКТ

ГЕРАТЕРМ СЕНЗОРСКИ ТЕРМОМЕТАР БЕЗ КОНТАКТ

Anni Farm

2,835 ден.

СЕНДО ЕКОНОМИК АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ПРИТИСОК

СЕНДО ЕКОНОМИК АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ПРИТИСОК

Anni Farm

2,965 ден.

ДОК ТЕРМОМЕТАР БЕЗ КОНТАКТЕН ЗЕЛЕН

ДОК ТЕРМОМЕТАР БЕЗ КОНТАКТЕН ЗЕЛЕН

Anni Farm

1,080 ден.

СЕНДО СМАРТ 2 АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ПРИТИСОК

СЕНДО СМАРТ 2 АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ПРИТИСОК

Anni Farm

3,600 ден.

СЕНДО АДВАНС 3/ХИРА АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ПРИТИСОК

СЕНДО АДВАНС 3/ХИРА АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ПРИТИСОК

Anni Farm

4,490 ден.

ОМРОН M3 ИНТЕЛИСЕНС АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ПРИТИСОК

ОМРОН M3 ИНТЕЛИСЕНС АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ПРИТИСОК

Anni Farm

4,925 ден.

БЕЗ КОНТАКТЕН ТЕРМОМЕТАР КСИДИАН

БЕЗ КОНТАКТЕН ТЕРМОМЕТАР КСИДИАН

Anni Farm

5,125 ден.

Michelin Мерач на притисок со светилка + привезок

Michelin Мерач на притисок со светилка + привезок

Авио Трејд

1,190 ден.

Инфра црвен безконтактен топломер БК 8005

Инфра црвен безконтактен топломер БК 8005

KM Medical

2600 ден.

1,700 ден.

Пулсоксиметар С101А3

Пулсоксиметар С101А3

KM Medical

2500 ден.

1,600 ден.

Пулс оксиметар DS1O3

Пулс оксиметар DS1O3

МедикаПро

1,699 ден.

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица CHUD 514

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица CHUD 514

KM Medical

3400 ден.

2,720 ден.

Мерач на крвен притисок со манометар БК 2066

Мерач на крвен притисок со манометар БК 2066

KM Medical

1,000 ден.

Апарат за притисок М3

Апарат за притисок М3

МедикаПро

4,200 ден.

Тест ленти за гликемија MS02 1/50

Тест ленти за гликемија MS02 1/50

KM Medical

700 ден.

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 650

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 650

KM Medical

2900 ден.

2,320 ден.

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 657

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 657

KM Medical

3800 ден.

3,040 ден.

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица СНU 304

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица СНU 304

KM Medical

2900 ден.

2,320 ден.

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица СНU 456

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица СНU 456

KM Medical

5200 ден.

4,160 ден.

Живин мерач на крвен притисок БК 1001

Живин мерач на крвен притисок БК 1001

KM Medical

2,450 ден.

Мерач на крвен притисок со манометар БК 2001

Мерач на крвен притисок со манометар БК 2001

KM Medical

750 ден.