PaoPao ценовник

Започни со градење на твојата интернет продавница по најниски цени.
Одбери годишна претплата и персонализиран маркетинг пакет за твојот бизнис

месечно 108€

99€

12% провизија

108€ месец за месец

Entry

Што е вклучено

 • Ваша онлајн продавница
 • до 50 продукти
 • Комплетно софтверско решение
 • Целосна документација
 • Панел за внес на производи
 • Панел за следење нарачки
 • Панел за статистика
 • Панел за фактурирање
 • Хостинг простор
 • Сертификат за безбедност
 • Имплементиран платежен систем
 • Ваш брендинг и податоци за бизнисот
 • Мобилни апликации
 • Категоризација на производи
 • Корисничка поддршка
 • Grouper Marketing Ready

Популарно

месечно 300€

250€

10% провизија

150€ месец за месец

Basic

Што е вклучено

 • Сè од пакет Еntry +
 • до 200 продукти
 • "Добредојде" пост
 • Дел од дневен newsletter
 • Акција со Promo Code
 • Техничка и корисничка поддршка во рок од 48h (e-mail)
 • Еднократна обука
 • Grouper Marketing Ready

месечно 600€

500€

8% провизија

150€ месец за месец

Premium

Што е вклучено

 • Сè од пакет Basic +
 • Неограничено продукти
 • Банер за вашата продавница
 • Дедицирана Newsletter кампања за вашиот бренд x1
 • Дел од модул со одбрани брендови на насловна страна
 • Дел од промовирани брендови во соодветната категорија
 • Кампања со спонзорирани продукти во категорија
 • Импортирање на продукти
 • Техничка и корисничка поддршка во рок од 24h (e-mail)
 • Помош од техничко лице при користење на платформата
 • Grouper Marketing Ready

месечно 1,800€

1,500€

6% провизија

150€ месец за месец

Gold

Што е вклучено

 • Сè од пакет Premium +
 • Неограничено продукти
 • Банер за вашата продавница
 • Персонализирано мени и изглед со банер во вашата продавница
 • Техничка и корисничка поддршка преку телефон, вибер или е-mail
 • Помош од техничко лице при користење на платформата во секое време од 9-17h
 • 30 eur месечно за спонзорирани реклами на социјални мрежи
 • Блог (content marketing)
 • Банер во категорија (1 месец)
 • Изложеност на социјални мрежи (постови/story) x 3 месечно
 • Кампањи со ретаргетирање
 • Предност во одобрување на продукти
 • Банер на Grouper.mk (1 месец)
 • Viber ready
 • Grouper Marketing Ready

*Во сумата на пакетите не е вклучено 18% ДДВ

*Пакетите се однесуваат на годишна претплата

Избери маркетинг пакет за промоција и на твојот бизнис и зголемена продажба