Избери алатки за промоција и зголемена видливост

Маркетинг Алатки

 • Изложеност на социјални медиуми (Post/Story) (€20)
 • Реклами на социјални мрежи(50€-100€)
 • Дедицирана Newsletter Кампања (€300)
 • Банер во категорија PaoPao 1m (€300)
 • Банер на предна страна PaoPao (€300)
 • Банер во дневен Newsletter на Grouper.mk (€200)
 • Банер во зделка на Grouper.mk (€400)
 • Банер во дневен Newsletter на PaoPao (€150)
 • Desktop нотификација (€200)
 • Blog content marketing (€100)
 • Landing Page for promo action (€400)
 • Google Ads Кампања (15-30 days) (100€-200€)
 • Viber порака (€400)
 • Giveaway (€30)
 • Video Маркетинг (€300)
 • Мобилна Нотификација (€300)

Технички Алатки

 • Додавање на + 50 производи (€50)
 • Импортирање продукти (€100)
 • Модул со одбрани брендови на насловна (1 месец) (€200)
 • Дел од промовирани брендови во соодветната категорија (€150)
 • API (TBD)
 • Дел од промовирани продукти во соодветната категорија (100€)

Месечни пакети

50€

 • 1 Пост на социјални медиуми + Boost
 • 1 x Инстаграм story

популарно

100€

 • 1 x Пост на социјални медиуми
 • 1 x Инстаграм story
 • Спонзорирани реклами 50e
 • Спонзорирано Story

400€

 • 2 x Пост на социјални медиуми
 • 1 x Инстаграм story
 • Спонзорирани реклами 80€
 • Дедициран Newsletter меил

Годишни пакети

200€

 • 12 x Постови на социјални медиуми + Инстаграм stories (еднаш месечно)

250€

 • 5 x Кампањи со спонзорирани реклами на социјални мрежи

популарно

300€

 • Кампања со спонзорирани реклами на социјални мрежи 150 e
 • 10 x Постови на социјални медиуми (еднаш месечно)

500€

 • Кампања со спонзорирани реклами на социјални мрежи x 250 eur
 • 10 x Постови на социјални медиуми
 • Промовирана категорија

850€

 • Кампања со спонзорирани реклами на социјални мрежи x 350 eur
 • 12 x Постови на социјални медиуми (еднаш месечно)
 • Промовирана категорија
 • Content Marketing - Blog
 • Банер во категорија 1 месец
 • Дедициран newsletter меил за одредена кампања

1,650€

 • Кампања со спонзорирани реклами на социјални мрежи x 400 eur
 • 12 x Постови на социјални медиуми (еднаш месечно)
 • Промовирана категорија
 • Content Marketing - Blog
 • Банер во категорија 1 месец
 • 3 x Дедициран newsletter меил за одредена кампања
 • Дедицирано видео
 • Мобилна нотификација
 • Welcome viber порака

*Во сумата на пакетите/алатките не е вклучено 18% ДДВ

*Цените на банерите се однесуваат на неделно ниво

*За сума на пакет или избрани алатки над 500€ добивате 10% попуст

Светски тренд, иднината е во Online продажбите!

Бидете дел од најголемиот онлајн шопинг центар во Македонија!

Контактирај нè
App screenshot

PaoPao е проект на Grouper.mk, каде се сплотени долгогодишно искуство и знаење на полето на е-трговијата.

© 2023 PaoPao.mk. Сите права задржани.