70mai Dash Cam Pro Plus A500S Паметна Предна Камера За Автомобил + 70mai RC06 Задна Камера

6,190 ден.

Остануваат: 2

Шифра:

4923-000425

Бесплатна достава за сите нарачки. Време потребно за достава: 2-5 работни дена по процесирање на нарачката.

Ви ја претставуваме новата совршена комбинација за безбедност, составена од 70mai Dash Cam Pro Plus и задна камера RC06. 70mai Dash Cam Pro plus е сигурносна камера за автомобил со вграден LCD екран и камера од 5MP. Камерата обезбедува одличен квалитет и во вечерно возење, а функцијата DeFog ќе ви обезбеди јасни слики и покрај лошите временски услови. Со широкоаголен објектив од 140°, оваа камера ги снима двете ленти на коловозот. Со помош на функцијата Super Night Vision овозможува јасни снимки за време на ноќното возење или во неповолни временски услови, кои може да се чуваат на мемориска картичка до 128 GB.

Благодарение на Sony IMX355 сензор се обезбедуваат контрастни слики со висока резолуција од 2592 x 1944 пиксели со 30 фрејмови во секунда, дури и при нерамномерна светлина.

Безбедноста на вашето возило е поддржана и од GPS модулот, кој континуирано ги одредува координатите на вашето возило и ја надополнува видео секвенцата со информации. Меѓутоа, ако меморијата е надмината, постарите податоци се бришат. Опремен со технологија ADAS, GPS која ќе ви помогне да го паркирате вашето возило, и ви овозможува безбедност во возењето. Паметната камера за автомобил 70mai Pro Plus ќе ве предупреди во случај на можен судир и на тој начин ќе ве спаси од дополителни грижи.

Сите слики имате можност да ги погледнете на 2” IPS LCD екран или преку мобилната апликација 70mai. Со апликацијата, исто така пристапувате до конфигурацијата на уредот, со можност за споделување на вашето видео и со други учесници.

Во комплет со паметната камера за автомобил Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A500S, добивате и задна камера 70mai RC06.

Услови за достава, замена и враќање на производи

Со купување на производ од PaoPao вие се согласувате со општите услови за достава, замена и враќање на производи.

Достава

Времето потребно за достава е наведено во секој производ и зависи од опцијата за достава која е достапна кај конкретната продавница и од опцијата која вие ќе ја одберете, односно: брза достава во Скопје, брза достава низ цела Македонија или регуларна достава низ цела Македонија.

Доставата ја врши Еко Логистик и секоја пратка може да ја следите на следниот линк.

Доколку доставата за одредена пратка ја врши компанијата истото е нагласено во производот.

Доколку доставувачот има 3 неуспешни обиди за контакт и достава на корисникот, доставата се означува како неуспешна и производот се враќа во просториите на компанијата. Доколку дојде до ваква ситуација и корисникот побара повторна достава, корисникот е потребно да ги сноси трошоците за двете достави, односно се наплаќа дупла достава

За дополнителни прашања, забелешки или поплаки можете да не контaктирате на [email protected]

Плаќање при испорака

Доколку нарачате производ од PaoPao со начин на плаќање при испорака, производот и  трошоците за доставата ги плаќате при испорака.

Доколку поради било какви причини побарате рефундација, а сте нарачале со плаќање при испорака истото може да биде извршено само на ваша трансакциска сметка односно истото не може да биде извршено во готово. 

Замена на производ

За секој производ постои можност за замена во рок од 15 дена по купувањето на производот доколку од компанијата имаат достапни залихи од истиот. Замената се врши само во случај кога производот е нефункционален, оштетен или доколку e испратен грешен производ. Производот може да биде заменет со нов само доколку не е претходно користен и е уредно спакуван во оригиналното пакување.

Постои можност за замена во случај производот да има соодветен квалитет, но да не му одговара на купувачот во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот, или од други причини, при што трошоците за доставата и евентуалните други трошоци за замената ќе ги сноси Купувачот.

Доколку производот нема соодветен квалитет или му е доставен грешен или оштетен производ на купувачот, истиот може веднаш да се замени при што трошоците за доставата и евентуалните други трошоци за замената ќе ги сноси компанијата од која е нарачан.

Замената се врши при достава на новиот производ.

Враќање на производ

Постои можност за враќање на производот во просториите на компанијата во рок од 15 дена по купувањето. Трошокот за поврат на производите е на сметка на купувачот. Производот може да биде вратен само доколку не е претходно користен и е уредно спакуван во оригиналното пакување. По враќањето на производот корисникот може да добие поврат на средствата со претходно известување на [email protected]

Доколку е нарачано со платежна картичка повратот ќе биде извршен во Grouper торбичката на профилот на корисникот или по барање на корисникот на сметката од која е извршено купувањето, а доколку е платено при испорака повратот може да биде извршен на Grouper торбичката на профилот на корисникот или по барање на корисникот може само на трансакциска сметка од корисникот.

Испорака

Подигнување

  • Производот може да го подигнете од локациите на "Авио Трејд"
  • За да го подигнете производот задолжително е да го покажете купонот
  • Купениот производ можете да го подигнете во рок од 10 дена од денот на купувањето
  • Доколку не го подигнете во дадениот рок средствата не може да бидат рефундирани

Our Policies

ПОМОШ ПРИ КУПУВАЊЕ

За повеќе информации и помош при купување, контактирајте не на следните броеви:

071322422

Работно време:

Пон. - Пет. (09-17ч)

Контакт

[email protected]

Одбрани производи за тебе