Модна Куќа Елена Лука

Достава

Бесплатна достава на сите производи во рок од 2-3 работни дена низ цела Македонија

За замена на производ се доплаќа 110 денари 

Модна Куќа Елена Лука(91)

Фармерки

Модна Куќа Елена Лука

2400 ден.

720 ден.

попуст
70%

Фармерки

Модна Куќа Елена Лука

2400 ден.

720 ден.

попуст
70%

Кафен ремен

Модна Куќа Елена Лука

2,000 ден.

Фармерки

Модна Куќа Елена Лука

2400 ден.

720 ден.

попуст
70%

Црн ремен

Модна Куќа Елена Лука

2,000 ден.

Црн ремен

Модна Куќа Елена Лука

2,000 ден.

Црн блузон

Модна Куќа Елена Лука

2300 ден.

690 ден.

попуст
70%

Црвен блузон

Модна Куќа Елена Лука

2300 ден.

690 ден.

попуст
70%

Син блузон

Модна Куќа Елена Лука

2300 ден.

690 ден.

попуст
70%

Бел блузон

Модна Куќа Елена Лука

2300 ден.

690 ден.

попуст
70%

Блузон

Модна Куќа Елена Лука

2300 ден.

690 ден.

попуст
70%

Тексас јакна

Модна Куќа Елена Лука

2400 ден.

720 ден.

попуст
70%

Луксузен блузон

Модна Куќа Елена Лука

5,700 ден.

Луксузен блузон

Модна Куќа Елена Лука

5,700 ден.

Луксузен блузон

Модна Куќа Елена Лука

5,700 ден.

Фустан-кошула

Модна Куќа Елена Лука

3,800 ден.

Фустан-кошула

Модна Куќа Елена Лука

3,800 ден.

Фустан-кошула

Модна Куќа Елена Лука

3,800 ден.

Блуза со пердуви

Модна Куќа Елена Лука

2,800 ден.

Блуза со пердуви

Модна Куќа Елена Лука

2,800 ден.

Кошула

Модна Куќа Елена Лука

1,540 ден.

Кошула со панделка

Модна Куќа Елена Лука

3,570 ден.

Фустан

Модна Куќа Елена Лука

4,690 ден.

Фустан

Модна Куќа Елена Лука

4,690 ден.

Здолниште

Модна Куќа Елена Лука

2,520 ден.

Здолниште

Модна Куќа Елена Лука

2,520 ден.

Здолниште

Модна Куќа Елена Лука

2,520 ден.

Ахроматски фустан

Модна Куќа Елена Лука

5,390 ден.

Ахроматски фустан

Модна Куќа Елена Лука

5,390 ден.

Долга кошула

Модна Куќа Елена Лука

3,430 ден.