FURNIT

Достава

Доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 135 денари. Време потребно за достава: 2-5 работни дена по процесирање на нарачката.

Бесплатна достава за нарачки над: 3,000 ден.

FURNIT(63)

Детски работен стол Ministyle La Liga

FURNIT

6000 ден.

4,800 ден.

попуст
20%

Детски работен стол Ministyle Pony

FURNIT

6000 ден.

4,800 ден.

попуст
20%

Детски работен стол Ministyle TURBO

FURNIT

6000 ден.

4,980 ден.

попуст
17%

Детски работен стол Ministyle Flower girl

FURNIT

6000 ден.

4,920 ден.

попуст
18%

Детски работен стол Ministyle Cars

FURNIT

6000 ден.

4,980 ден.

попуст
17%

Детски работен стол LA LIGA

FURNIT

6000 ден.

5,100 ден.

попуст
15%
Работен стол TORO HB

Работен стол TORO HB

FURNIT

14000 ден.

12,000 ден.

попуст
15%
Работен стол MONTI HB

Работен стол MONTI HB

FURNIT

6000 ден.

5,400 ден.

попуст
10%
Работен стол FOREX

Работен стол FOREX

FURNIT

4500 ден.

3,825 ден.

попуст
15%
Работен стол FLY GREEN

Работен стол FLY GREEN

FURNIT

6500 ден.

5,720 ден.

попуст
12%
Работен стол TECHNO

Работен стол TECHNO

FURNIT

12000 ден.

10,800 ден.

попуст
10%
Детски стол SMART WHITE alphabet

Детски стол SMART WHITE alphabet

FURNIT

7,000 ден.

Работен стол FLY RED

Работен стол FLY RED

FURNIT

6500 ден.

5,850 ден.

попуст
10%
Работен стол FLY BLUE

Работен стол FLY BLUE

FURNIT

6500 ден.

5,850 ден.

попуст
10%
Работен стол FRAME

Работен стол FRAME

FURNIT

16,000 ден.

Ергономски стол GEM

Ергономски стол GEM

FURNIT

20000 ден.

15,000 ден.

попуст
25%
Работен стол CARGO

Работен стол CARGO

FURNIT

5500 ден.

4,950 ден.

попуст
10%
GAMERIX ESCAPE

GAMERIX ESCAPE

FURNIT

16000 ден.

15,200 ден.

попуст
5%
Работен стол FLY HR

Работен стол FLY HR

FURNIT

14000 ден.

12,000 ден.

попуст
15%
Детски стол Fly Astro

Детски стол Fly Astro

FURNIT

7500 ден.

6,990 ден.

попуст
7%
Детски стол Fly Butterfly

Детски стол Fly Butterfly

FURNIT

6,990 ден.

GAMERIX RANGER

GAMERIX RANGER

FURNIT

13500 ден.

10,800 ден.

попуст
20%
GAMERIX TRUST

GAMERIX TRUST

FURNIT

12990 ден.

11,691 ден.

попуст
10%
СЕФ ЕА23

СЕФ ЕА23

FURNIT

6000 ден.

5,400 ден.

попуст
10%
Детски стол SKY BUTTERFLY

Детски стол SKY BUTTERFLY

FURNIT

4,800 ден.

Работен стол FACTOR

Работен стол FACTOR

FURNIT

9000 ден.

8,100 ден.

попуст
10%
Работен стол FLORIDA

Работен стол FLORIDA

FURNIT

15500 ден.

13,950 ден.

попуст
10%
Менаџерски стол BARISTO HR

Менаџерски стол BARISTO HR

FURNIT

23,900 ден.

Работен стол PRESTIGE GTP

Работен стол PRESTIGE GTP

FURNIT

5000 ден.

4,500 ден.

попуст
10%
Работно биро

Работно биро

FURNIT

4900 ден.

3,920 ден.

попуст
20%