Gemak Trade

Испорака

Минимална сума за нарачка е 1000 ден. Бесплатна достава за нарачки над 1,000 ден во Скопје. За нарачки надвор од Скопје доставата изнесува 199 ден.

Доставата во Скопје е од 2 до 24 часа по процесирање на нарачката, надвор од Скопје е за 2-3 работни денови

 

Gemak Trade(63)