Играчки Панда

Достава

Доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 135 денари. Време потребно за достава: 2-5 работни дена по процесирање на нарачката.

Бесплатна достава за нарачки над: 2,000 ден.

Играчки Панда(50)

Продавница за опрема за сурфање - Sluban коцки

Продавница за опрема за сурфање - Sluban коцки

Играчки Панда

1290 ден.

970 ден.

попуст
25%
Мини мотор со човече и милениче - Sluban коцки

Мини мотор со човече и милениче - Sluban коцки

Играчки Панда

560 ден.

440 ден.

попуст
22%
Мини полициско возило со човече - Sluban коцки

Мини полициско возило со човече - Sluban коцки

Играчки Панда

560 ден.

440 ден.

попуст
22%

Полициски џип со човечиња

Играчки Панда

470 ден.

310 ден.

попуст
35%

Едукативен часовник со форми

Играчки Панда

690 ден.

530 ден.

попуст
24%

Коцки за составување Луна парк

Играчки Панда

930 ден.

630 ден.

попуст
33%

Камион за отпад

Играчки Панда

570 ден.

370 ден.

попуст
36%

Мини кујна

Играчки Панда

500 ден.

390 ден.

попуст
22%

Коцки за составување цветови и растенија

Играчки Панда

690 ден.

470 ден.

попуст
32%

Камион

Играчки Панда

1690 ден.

1,090 ден.

попуст
36%

Камион со приколка

Играчки Панда

1970 ден.

1,370 ден.

попуст
31%

Камион пожарна

Играчки Панда

2490 ден.

1,790 ден.

попуст
29%

Камион дигалка

Играчки Панда

2490 ден.

1,790 ден.

попуст
29%
Голем сортер куќичка

Голем сортер куќичка

Играчки Панда

940 ден.

830 ден.

попуст
12%
Друштвена игра со кругови

Друштвена игра со кругови

Играчки Панда

630 ден.

560 ден.

попуст
12%
Голема гаража

Голема гаража

Играчки Панда

2,390 ден.

Едукативен диносаурус

Едукативен диносаурус

Играчки Панда

290 ден.

Масичка со столче

Масичка со столче

Играчки Панда

3,270 ден.

Сет за играње голф

Сет за играње голф

Играчки Панда

390 ден.

350 ден.

попуст
10%
Дрвена двострана табла со магнети

Дрвена двострана табла со магнети

Играчки Панда

570 ден.

Музеј со човечиња и други додатоци - Sluban коцки

Музеј со човечиња и други додатоци - Sluban коцки

Играчки Панда

3,270 ден.

Ресторан - Sluban kocki

Ресторан - Sluban kocki

Играчки Панда

1740 ден.

1,570 ден.

попуст
10%
Слаткарница - Sluban коцки

Слаткарница - Sluban коцки

Играчки Панда

1170 ден.

1,050 ден.

попуст
10%
Големи гаражи

Големи гаражи

Играчки Панда

1390 ден.

1,170 ден.

попуст
16%
Едукативни сетови 2 во 1

Едукативни сетови 2 во 1

Играчки Панда

740 ден.

Џип - Sluban коцки

Џип - Sluban коцки

Играчки Панда

730 ден.

650 ден.

попуст
11%
Градежно возило - Sluban коцки

Градежно возило - Sluban коцки

Играчки Панда

1290 ден.

1,170 ден.

попуст
9%
Градежно возило, багер - Sluban коцки

Градежно возило, багер - Sluban коцки

Играчки Панда

1290 ден.

1,170 ден.

попуст
9%
Сет за пеглање и додатоци

Сет за пеглање и додатоци

Играчки Панда

830 ден.

790 ден.

попуст
5%
Едукативна куќичка

Едукативна куќичка

Играчки Панда

690 ден.

610 ден.

попуст
12%