KM Medical

Достава

Доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 135 денари. Време потребно за достава: 2-5 работни дена по процесирање на нарачката.

Бесплатна достава за нарачки над: 3,500 ден.

KM Medical(35)

Инфра-црвена лампа 150 вати

Инфра-црвена лампа 150 вати

KM Medical

1,850 ден.

МЕШ ИНХАЛАТОР ОЛВ – N03

KM Medical

4000 ден.

2,800 ден.

попуст
30%

Назален аспиратор за деца и возрасни

KM Medical

2,500 ден.

Инхалатор А120 Емед

KM Medical

2400 ден.

2,250 ден.

попуст
7%

Инхалатор А1500 емед - пингвин

KM Medical

2,090 ден.

Мерач на гликемија Medisign MM1000 + 50 тест ленти

KM Medical

1,300 ден.

Дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 618

Дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 618

KM Medical

2900 ден.

2,320 ден.

попуст
20%
Мини преносен инхалер со концентриран чист кислород (99,5%) за секојдневна употреба

Мини преносен инхалер со концентриран чист кислород (99,5%) за секојдневна употреба - 12 литри

KM Medical

700 ден.

600 ден.

попуст
15%
31% попуст на најнова генерација на Јонизатори/Прочистувачи на воздух GRUNLUFT - 6 милиони јони/см3

31% попуст на најнова генерација на Јонизатори/Прочистувачи на воздух GRUNLUFT - 6 милиони јони/см3

KM Medical

32000 ден.

18,000 ден.

попуст
44%
Дигитален топломер БК 4301

Дигитален топломер БК 4301

KM Medical

150 ден.

Јонизатор – Прочистувач на воздух со ХЕПА и карбонски филтер – Плазма технологија ПА600

Јонизатор – Прочистувач на воздух со ХЕПА и карбонски филтер – Плазма технологија ПА600

KM Medical

4,200 ден.

Инхалатор А430 емед

Инхалатор А430 емед

KM Medical

1,900 ден.

Детска трослојна заштитна маска 1/10

Детска трослојна заштитна маска 1/10

KM Medical

150 ден.

50 ден.

попуст
67%
Респираторна маска КН 95 петслојна

Респираторна маска КН 95 петслојна

KM Medical

150 ден.

20 ден.

попуст
87%
Детска заштитна маска КН 95

Детска заштитна маска КН 95

KM Medical

60 ден.

45 ден.

попуст
25%
Респирограм/  Респораторен вежбач ТРИФЛО

Респирограм/ Респораторен вежбач ТРИФЛО

KM Medical

630 ден.

Инфра црвен безконтактен топломер БК 8005

Инфра црвен безконтактен топломер БК 8005

KM Medical

2600 ден.

1,700 ден.

попуст
35%
Трослојна медицинска заштитна маска 1/50

Трослојна медицинска заштитна маска 1/50

KM Medical

350 ден.

150 ден.

попуст
58%
Пулсоксиметар С101А3

Пулсоксиметар С101А3

KM Medical

2500 ден.

1,600 ден.

попуст
36%
20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица CHUD 514

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица CHUD 514

KM Medical

3400 ден.

2,720 ден.

попуст
20%
Мерач на крвен притисок со манометар БК 2066

Мерач на крвен притисок со манометар БК 2066

KM Medical

1,000 ден.

Детски визир

Детски визир

KM Medical

150 ден.

Тест ленти за гликемија MS02 1/50

Тест ленти за гликемија MS02 1/50

KM Medical

700 ден.

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 650

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 650

KM Medical

2900 ден.

2,320 ден.

попуст
20%
20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 657

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - зглобен СН 657

KM Medical

3800 ден.

3,040 ден.

попуст
20%
20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица СНU 304

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица СНU 304

KM Medical

2900 ден.

2,320 ден.

попуст
20%
20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица СНU 456

20% попуст на дигитален мерач на крвен притисок - надлактица СНU 456

KM Medical

5200 ден.

4,160 ден.

попуст
20%
Капа со визир

Капа со визир

KM Medical

250 ден.

190 ден.

попуст
24%
Живин мерач на крвен притисок БК 1001

Живин мерач на крвен притисок БК 1001

KM Medical

2,450 ден.

Мерач на крвен притисок со манометар БК 2001

Мерач на крвен притисок со манометар БК 2001

KM Medical

750 ден.