МедикаПро

Достава

Доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 135 денари. Време потребно за достава: 2-5 работни дена по процесирање на нарачката.

Бесплатна достава за нарачки над: 1,000 ден.

МедикаПро(254)

Заштитна трослојна маска (10 маски)

Заштитна трослојна маска (10 маски)

МедикаПро

80 ден.

59 ден.

попуст
26%
5 бордо заштитни трослојни маски

5 бордо заштитни трослојни маски

МедикаПро

40 ден.

250 трослојни заштитни маски (5 кутии)

250 трослојни заштитни маски (5 кутии)

МедикаПро

999 ден.

10 црни и 10 бели KN95 заштитни маски

10 црни и 10 бели KN95 заштитни маски

МедикаПро

999 ден.

200 трослојни маски (4 кутии)

200 трослојни маски (4 кутии)

МедикаПро

899 ден.

920 Csuszas p (за напред да не лизга ногата)

920 Csuszas p (за напред да не лизга ногата)

МедикаПро

170 ден.

960 Sarok Gel (за пета)

960 Sarok Gel (за пета)

МедикаПро

230 ден.

952 Sport Gel Max

952 Sport Gel Max

МедикаПро

345 ден.

902 Aloe Active

902 Aloe Active

МедикаПро

200 ден.

907 Bacteria Stop

907 Bacteria Stop

МедикаПро

200 ден.

940 Leather Comfort

940 Leather Comfort

МедикаПро

270 ден.

Пулс оксиметар DS1O3

Пулс оксиметар DS1O3

МедикаПро

1,699 ден.

(АКЦИЈА) Заштитна маска KN95 (10 маски)

(АКЦИЈА) Заштитна маска KN95 (10 маски)

МедикаПро

999 ден.

Апарат за притисок М3

Апарат за притисок М3

МедикаПро

4,200 ден.

Инхалатор компресорски OMRON

Инхалатор компресорски OMRON

МедикаПро

3,640 ден.

Распрскувач (туба) за инхалација

Распрскувач (туба) за инхалација

МедикаПро

550 ден.

Базен за одмивање на глава

Базен за одмивање на глава

МедикаПро

1,300 ден.

Водоотпорна навлака за рака 56 см

Водоотпорна навлака за рака 56 см

МедикаПро

780 ден.

Водоотпорна навлака за нога 45 см

Водоотпорна навлака за нога 45 см

МедикаПро

820 ден.

Водоотпорна навлака за нога 58 см

Водоотпорна навлака за нога 58 см

МедикаПро

970 ден.

Водоотпорна навлака за рака 45 см

Водоотпорна навлака за рака 45 см

МедикаПро

730 ден.

Перница со алое вера

Перница со алое вера

МедикаПро

2,160 ден.

Перница за потпирање

Перница за потпирање

МедикаПро

1,500 ден.

Навлака за перница (70×50)

Навлака за перница (70×50)

МедикаПро

690 ден.

Водоотпорна прекривка за душек (200×200)

Водоотпорна прекривка за душек (200×200)

МедикаПро

2,250 ден.

Водоотпорна прекривка за душек (200×100)

Водоотпорна прекривка за душек (200×100)

МедикаПро

1,270 ден.

Анатомска перница (гел)

Анатомска перница (гел)

МедикаПро

2,290 ден.

Ортопедска перница голема

Ортопедска перница голема

МедикаПро

1,870 ден.

Ортопедска перница стандард

Ортопедска перница стандард

МедикаПро

1,430 ден.

Кружно (антихемороидно) перниче

Кружно (антихемороидно) перниче

МедикаПро

850 ден.