Oxette MK

Достава

Доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 135 денари. Време потребно за достава: 2-5 работни дена по процесирање на нарачката.

Бесплатна достава за нарачки над: 2,000 ден.

Oxette MK(54)

Белегзија Heart to Heart со пет срциња

Oxette MK

1,900 ден.

Ланче Fashionistas Happiness со елемент цвет

Ланче Fashionistas Happiness со елемент цвет

Oxette MK

1,600 ден.

Часовник Festive со розе позлата

Часовник Festive со розе позлата

Oxette MK

4,300 ден.

Часовник Festive црн

Часовник Festive црн

Oxette MK

4,300 ден.

Часовник Festive

Часовник Festive

Oxette MK

4,200 ден.

Часовник Audrey со ремче во две бои

Часовник Audrey со ремче во две бои

Oxette MK

8,500 ден.

Часовник Audrey

Часовник Audrey

Oxette MK

7,600 ден.

Часовник Audrey со розе позлата

Часовник Audrey со розе позлата

Oxette MK

8,500 ден.

Часовник Audrey кафеав

Часовник Audrey кафеав

Oxette MK

8,500 ден.

Ланче Fashionistas Happiness со елемент пеперутка

Ланче Fashionistas Happiness со елемент пеперутка

Oxette MK

1,600 ден.

Ланче Fashionistas Happiness со кружен елемент во розе позлата

Ланче Fashionistas Happiness со кружен елемент во розе позлата

Oxette MK

2950 ден.

2,360 ден.

попуст
20%
Ланче Fashionistas Happiness со кружен елемент

Ланче Fashionistas Happiness со кружен елемент

Oxette MK

2500 ден.

2,000 ден.

попуст
20%
Обетки кругови

Обетки кругови

Oxette MK

1,400 ден.

Прстен Striking Gold со кружен елемент

Прстен Striking Gold со кружен елемент

Oxette MK

4,300 ден.

Обетки кругови во розе позлата мали

Обетки кругови во розе позлата мали

Oxette MK

4,600 ден.

Обетки Fetish

Обетки Fetish

Oxette MK

2,400 ден.

Обетки Heavy Metal големи

Обетки Heavy Metal големи

Oxette MK

2,700 ден.

Обетки Heavy Metal мали

Обетки Heavy Metal мали

Oxette MK

2,400 ден.

Ланче Striking Gold

Ланче Striking Gold

Oxette MK

18500 ден.

9,250 ден.

попуст
50%
Обетки Anaconda со два кругови

Обетки Anaconda со два кругови

Oxette MK

6500 ден.

5,200 ден.

попуст
20%
Ланче Striking Pearl

Ланче Striking Pearl

Oxette MK

7450 ден.

5,960 ден.

попуст
20%
Ланче Striking Gold со повеќе висечки елементи

Ланче Striking Gold со повеќе висечки елементи

Oxette MK

10900 ден.

5,450 ден.

попуст
50%
Ланче Sweet Sixteen

Ланче Sweet Sixteen

Oxette MK

1,800 ден.

Обетки Crossroad

Обетки Crossroad

Oxette MK

8,700 ден.

Ланче Angry Emoji

Ланче Angry Emoji

Oxette MK

1,400 ден.

Белегзија Rain во розе позлата

Белегзија Rain во розе позлата

Oxette MK

4900 ден.

4,410 ден.

попуст
10%
Обетки Party во розе позлата

Обетки Party во розе позлата

Oxette MK

7700 ден.

6,160 ден.

попуст
20%
Обетки Party сребрени

Обетки Party сребрени

Oxette MK

6600 ден.

5,280 ден.

попуст
20%
Обетки Party овални

Обетки Party овални

Oxette MK

8500 ден.

6,800 ден.

попуст
20%
Обетки Party Shine во розе позлата

Обетки Party Shine во розе позлата

Oxette MK

7700 ден.

6,930 ден.

попуст
10%